Kvůli zdravotním problémům mě čeká vyvolání porodu. Je něco, co vám pomohlo, aby se rozběhl porod sám?
Ne vůbec nic....
Tentokrát doufám,že se rozběhne sám, ať na vyvolání nemusím 😖
Nevím jestli to zrovna pomohlo, ale já jeden den přerovnávala knihovnu,takže spousta ohýbání, a za pár hodin mi začaly bolesti 😊
Nic, ani 3x riciňák 🤭 možná doporučuji smířit se s variantou že to prostě nepůjde 👍
Mám za sebou dvakrát vyvolávání a dvakrát skončil císařem......
Ani u jednoho porodu nic, bohužel 🙄.
Přenášela jsem týden a bylo to hrozný, byla jsem jak balón 🙈❤️ záda bolely, koulela jsem no hrůza 😂 už jsem prostě chtěla rodit ( teď má dcera 7 měsíců a vědět co to bude za číslo, užívám si přenášení klidně ještě týden 😂😂) k a jelikož jsem chtěla rodit už, tak jsem furt chodila po schodech, každý den horka vana, 2 dny před porodem umývala okna( ty si myslím, že pomohli, ale nemá se to dělat a pravda malá měla 2x omotanou pupeční šňůru kolem krku, ale jestli to bylo oknama nevím), sex každý den, pohyb se psem na procházky a 2x mi dělali Hamiltonuv hvat,, první nic a další byl udělaný dopolko a večer jsme jeli do porodnice
Nic,skákala jsem, pila maliník, sex, chili...a stejně mi porod vyvolavali, taky kvůli zdr.komplikacím. sice nemůžu srovnat ale oproti holkám v okolí co začaly rodit bez vyvolání jsem to měla rychlé. Prostaglandin zaveden 12:20, malá se narodila 18:20. Vše v pořádku... nebála bych se toho.
Domlouvala jsem miminku, že už je čas, že se na něj už všichni těšíme, a vysvětlovala mu, že druhý den ho budou vyvolávat, tak snad bude lepší, když si to spustí samo vlastním tempem. Druhý den v šest ráno už bylo venku.
Nepomohlo vůbec nic a ze jsem toho vyzkoušela
Mě jo. Dlouhý procházka, pálivé jídlo, naparka, sex a pak ještě pupalkovy olej spodem. Do hodiny jsem měla.kontrakce 🤣
Nic, 2x
Teď jsem četla u jedné paní na instagramu že ji pomohla bylinna napářka na uvolnění porodních cest, hodně to tam chválily i ostatní ženy v komentářích, zkusila bych to. 🙏 Drzim palce
Nic nepomohlo, byla jsem na vyvolání a porod trval 2 hodiny.
Nic 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne, vůbec nic. Možná trochu sex ale pohlo se to o 1cm a rodila jsem vyvoláváním 2 dny