ahoj, v prosinci jsem porodila synka, porod proběhl bez komplikací, bez nástřihu. nicméně jsem byla na pár místech malinko šitá, a bohužel mi zůstal srůst u poševního vchodu...takže mám zúžený poševní vchod a při sexu to dost bolí. měla jste to taky některá a jak jste to řešily? můj dr. mi nabídl rozříznutí srůstu ale prý v celkové narkóze, což se mě zdá zbytečné na proužek kůže o síle cca 5mm. myslíte, že by bylo možné zkusit dr. ukecat na lokální anestezii a myslíte, že v lokálce je něco cítit nebo ne? a ještě jeden dotaz, hned po porodu placenty mě dr. dělala nějaké vyšetření za pomocí takových těch vaginálních háků a říkala, že se to dělá jen po prvním porodu...nevíte proč? jsem se nějak nezeptala a vrtá mě to v hlavě, protože porodní asistentka se mě pak asi za 5 minut ptala, kolik plánuju dětí...tak jestli bylo něco blbě nebo proč jen po prvním porodu...kdyby po každém bych pochopila, třeba kvůli kontrole čípku jestli není natržený nebo tak...ale toto nevím. asi trochu blbé dotazy, ale pořád o tom přemýšlím a nemám koho se zeptat 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi jste se nepochopily, delaji to pokazde, kontroluji cipek 😉 .