Ahojky maminky!
Mám na Vás prosbu.Po porodu jsem měla vyhřezlou dělohu,ale díky vytrvalému posilování pánevního dna se mi všechno půl roku po porodu vrátilo do narálu.Jenže problém je v tom,že mě tu na MK jedna mamina napadla s tím,že jsem si to vymyslela a u lidí to neexistuje.Prý jen u psů.
Pokud jste měla některá podobný problém,napište sem své zkušenosti,ať tu nevypadám jako blbec. 😅
karot, existuje, moje teta byla na to operovaná... (ale teda nestalo se jí to po porodu, ale až po přechodu 😅 )
(a asi to nebyl úplný výhřez, spíš jí hooodně poklesla 😕 )
Karot jak jsem psala v Pardubicích existuje to!
karot, jj, existuje to! Viděla sem to na vlastní oči!! 😲 😲
ahoj a neříká se tomu náhodou prolaps dělohy..ten je docela běžný u žen...
co to presne znamena?
moje babička to měla, byla s tím na operaci
Holky.............nemáte pro mě radu?
Potřebuju nějaké cviky na zpevnění pánev.dna.Nelepší se mi to,..........je to spíš čím dál horší. 😖 Tlačí mě to na močák,tak chodím jako koroptev a pak se mi zdá,že potřebuju na velkou a přitom to není pravda. 😖
Nebo myslíte,že mám jít na gyndu?...............Udělal by se mnou doktor vůbec něco? 😕
@karotky ahojky, vidím, že toto téma je už hodně staré. Mám nyní stejný problém, mohu se zeptat jak se to vyřešilo?? děkuji 🙂
Teď vidím, že karotka má zrušený účet, mohu se tedy zeptat, měl někdo s tímto problém?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Oprava:............do normálu. 😅