Vybírám jméno k příjmení Horák

lenkalenica
12. črc 2017

Prosím, potřebuji asi i cizí názor, třeba nás to nějak ovlivní. Nemůžeme se rozhodnout, mám před termínem a malý stále bezejména, asi proto se mu nechce ven :D

Adam Horák
Filip Horák
Eduard Horák

terezapetrova
12. črc 2017

za C. vůbec za A a za B je ok 🙂

antoinet
12. črc 2017

Mně se nejvíc líbí Filip🙂 Adam je taky fajn, na Edu pozor, je to teď docela módní vlna, tak ať jich pak není v ročníku moc.

popelka1984
12. črc 2017

Z těchto tří jsem asi pro Adámka. Eda na mě působí tvrdě a nedokážu si představit jak ho budou oslovovat ve škole děcka a Filip to je taky pěkné ale za mě Adam.

kerol2016
12. črc 2017

Já mám holčičku, pro kluka bylo v záloze Áďa takže za mě Adámek👍

lucyp13
12. črc 2017

Adam nebo filip,eduard je hezký ale Eda už ne..

ladyhacek
12. črc 2017

Mě se moc líbí Adámek.
řekněte si i různé varianty jak by jste mu mohli říkat.
Adámek - Aďa
Filip - fífa
Eduarda - Edík

ale pokud máte ,,předběžný´´ výběr tak konečné jméno nechte až bude malý na světě ono to tam naskočí samo 🙂 (tedy myslím, my to tak neměli - ale v dnešní době není zapotřebí uvádět jméno hned - stačí aý když se narodí 🙂 )
takže to můžete klidně nechat otevřené dokud neuvidíte toho drobečka 🙂

lenkalenica
autor
12. črc 2017

To jsem si taky rikala, ze ho pojmenujeme az se narodi...Ja jsem asi taky nejvice pro Adama, jen je jich ted strasne moc..ale to i Filipu...no to se neda nic delat, nad jinym jmenem jsme se neshodli :D u dcery to bylo snazsi.. :(

penis_for_lif
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
normalnimatka
12. črc 2017

hlasuju pro adámka🙂
to neva, že je jich moc. dneska i když dáš donedávna neobvyklý jméno (matyáš, tobiáš, ema, viktorka ...) riskuješ, že jich bude ve třídě 5 :D tak to prostě teď je.
nebo to nechte fakt až po porodu...až se na něj kouknete, tak jeho očka prozraděj🙂

3k
13. črc 2017

Za mě Adámek! V rodině mám dva. Švagříček - 2 roky a bratránek - 18 let. Je to hezké jméno, hodně zdrobnělin a ve Vašem případě se hodí i k příjmení. 😉

78marcela
13. črc 2017

@lenkalenica nech po porodu. Ja tsky porad.nevěděla. Do porodnice jsem jela se seznamem 18 jmen. Prioritne.jsem se.rozhodovala mezi Martinem, Lukasem a Markem. Jeste.rano pred sekci jsem.psala nasim, ze.to bude asi Adam. No a jak mi ho ukazali, tak mi k nemu nejvic sel Ondrej. A jsem rada, pojmenovani po.porodu byl skvely napad. Dceru jsem mela vybranou predtim - Alenka, byla jsem si jista, ze hezci jmeno.vybrat nemuzu a jakmile se narodila, tak mi.k ni Alenka.vubec nepasovalo. Mela jsem.porad tendence ji rikat Miso, Michalko. Trvalo mi asi ctyri mesice nez jsem si na to uplne zvykla..u Ondry to.bylo.okamzite. pojmenovat po.porodu doporučuju.

laurinka2016
13. črc 2017

Za mě teda Eda je to zvláštní a neobvyklé 🙂 a hlavně zvučné. Adam se mi moc nelíbí a Filipu je spousta...

addels
13. črc 2017

Za mě Filip 😍 mám doma hned dva 😊 jinak u nás na sídlišti je snad jenom jeden Filip a ten už je velký, takže mi nepřipadá, že by jich bylo nějak moc v poslední době...a dětiček tu máme spoustu 😉

jaja01k
13. črc 2017

Mne se libi Eda 🙂

yelowangel
13. črc 2017

Já teda hlasuju pro Filipa. Jenom bacha na to byste ho oslovovali ono říkat mu Filcku může okolí trochu namíchnout..

winter
13. črc 2017

Eduarda bych nedávala, je to tvrdé v kombinaci s příjmením.
Adam a Filip jsou OK. 🙂
Myslím, že Filip se teď moc nedává.

dora13
13. črc 2017

@winter dava se hodne, poslednich par let se v zebriccich nejcasteji davanych jmen objevuje na 4.-6. miste🙂
Ale jinak souhlasim, Eduard je v kombinaci s prijmenim dost tvrdy.

danny83
13. črc 2017

@lenkalenica Naší kamarádi mají Adámka a mají dokonce stejné příjmení jako Vy 😊

r.severanka
13. črc 2017

@lenkalenica A dcerka se jmenuje jak? Jinak, hlasuji za Edíka, je to nezvyklé a pěkné 🙂

rou
13. črc 2017

K příjmení se mi nejvíc líbí Adam. Taky myslím, že teď se jich už tolik nerodí, znám jich hodně tak okolo 10 let, ale miminko žádné a ve školce je jeden.

lentilkah
13. črc 2017

K prijmeni jde Filip i Adam, vic se mi libi asi Adam. Eduard Horak se mi vyslovuje spatne.

verena
13. črc 2017

Za me první dvě, Adam Horák je fakt znele. Eduard už hodně tvrdý a krom toho, u nás to byla tak trochu nadávka, ty jsi Eda! Ale to už je o zvyku. Jinak souhlasim, my máme dva kluky a jména byl boj. Holkám se urcite vybira lépe, myslím, že lépe snesou něco extravagantniho, jo holt chlap asi musí budit víc důvěry už od mimina 🙂.

winter
13. črc 2017

@dora13 To jsem vůbec nevěděla, že je Filip tak častý 🙂 My tady v okolí máme strašnou spoustu Adámků a Filipa ani jednoho 🙂

lenkalenica
autor
13. črc 2017

@r.severanka dcera je Elena 🙂

voleskap
13. črc 2017

Adama Horáka si představuju prudce inteligentního, vysoce postaveného muže. Filipa Horáka si představuju krásného chlapa, trochu lumpa a Eduarda Horáka vidím jako starého dědu 😂 Snad to pomohlo 😂 😂

r.severanka
14. črc 2017

@lenkalenica Děkuji za odpověď 🙂. Tak to Elenka a Edík je prostě bezva spojení 🙂!

andelka
14. črc 2017

Adam. Hodí se i k Eleně.
Eduard vůbec,s příjmením je to tvrdé.

verrys
14. črc 2017

Filip jednoznačně...taky na jednoho čekáme ❤

pucka123
14. črc 2017

Za me prvni dve 🙂 Edik je pro me nejaky s prominutim hlupak " retard" ...... u nas to byla takova lehka urazka " Ty Eda fakt" (blbecek) ...... 🙂 A Eduard pak spise pro stareho pána 🙂 Adam a Filip jsou fajn 🙂

almara2
14. črc 2017

mně by se asi nejvíc líbilo Viktor Horák 🙂 z vašich možností je to Filip

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru