Ve kterém termínu jste rodily první a druhé dítě?

lenkalenica
20. črc 2017

Holky ve kterém termínu jste rodily první a druhé dítě? Mě už asi klepne, dcera byla 38+2, ted jsem 39+4 a lenochovi se vůbec nece ven. Měla jsem vysněného ráčka a vypadá to, že k beránkovi přibude ještě lev. Už bych rodila, až bych brečela :( zkoušea jste některá ricinový koktejl? už nad tim začínám uvažovat :(

eva_sajdla
20. črc 2017

Jaj, tak to chápu, já se na druhý porod taky už moc těšila. První dcerka se narodila týden před termínem, druhá dva dny. Nic na urychlení jsem nezkoušela... Tak držím pěsti, ať to třeba už dnes přijde!

karolinasvetla111
20. črc 2017

Dcera nar.38+1, ted cekam druhe dbes 40+6 a malemu se nechce, uz jsem zkousela i ric.koktejl a vcera udelan hamilton a zatim nic, obcas zaboli bricho a trochu spinim...

ohi
20. črc 2017

Mě se obě děti narodily asi 3 dny před termínem. Ani při jednom jsem nic na urychlení nezkoušela. Jen při prvním mi dr. udělal Hamiltona,protože se nic nedělo a druhý den jsem rodila

karolinasvetla111
20. črc 2017

@ohi po jake dobe prisli bolesti a mela jste nejak pripravene cesty?

martiniquest
20. črc 2017

@lenkalenica Ja mela loni ricin 3x 🙂 dvakrat pred indukci, a pak jsem si ho lupla jeste v noci po aplikaci prostinu. Pokud je vsechno pripraveno k porodu, rozjede se to. V opacnem pripade se pouze vyprazdnis.

kacbal
20. črc 2017

@lenkalenica já první dítě 38+3. Zitra mam termín s druhým a stále nic. Nevypada to, ze se mu chce jen tak ven

zuzineckah
20. črc 2017

@lenkalenica my malou "vyhnali" radou doktorky procházka - vařené červené víno - horká vana - sex😉 ač jsem na tyhle rady skeptik, tak zafungovala bezvadně. V noci jsme jeli do porodnice👍😂

mythologist
20. črc 2017

S obema detma jsme si s manzelem "sedli" a promluvili si. Rekli jsme vzdy kazdemu (s laskavym pozvanim, pokorou a humorem) jakou mame predstavu a poprosili je, at se narodi nejlip jak umi. Odezva "rozhovoru" u obou byla do 12 hodin, to uz jsme je meli v naruci. Podotykam, ze ja ani manzel nejsme nijak "ezo".

lenkaluk
20. črc 2017

Stejne jako @zuzineckah jsme malou vyhnali sexem, nad ranem bylo mimi venku... a ja jeste byla ten den odpoledne na 11km dlouhe vychazce. Rada nasi doktorky byla sex, dlouhe vychazky, korenena jidla... Do terminu zbyvaly dva dny. A kdyby se dcerka nenarodila do terminu, mela jsem uz termin cisare. Takze motivace byla velka😊

ohi
20. črc 2017

@karolinasvetla111 Tak po Hamiltnu,co mi dělal dr ráno, vyloženě kontrakce začaly kolem 2 hod v noci. Ale do té doby se malá v břiše hrozně mlela,uplně se mi vlnilo břicho. A podle dr jsem byla myslím otevřená jen na jeden cm a to pak i v době těsně před porodem,když už jsem měla kontrakce fakt časte. A jinak jsem nic nepila, ani anibal nic nepoužívala,ani u jednoho dítěte.

karolinasvetla111
20. črc 2017

@ohi me ho delala vcera v 10:30, vcera pobolivalo bricho, malej se tam vrtel..nic jsem furt chodila na malou, rano pohoda, bez bolesti a ted se tam zas malej vrti az to obcas zaboli... uz se bojím, ze budou pristi tyden vyvolavat😠

ohi
20. črc 2017

@karolinasvetla111 Tak snad to brzy příjde😉

sisstin
20. črc 2017

Prvni 41+0, druhe 41+3...

lenkalenica
autor
20. črc 2017

@karolinasvetla111 tak vidim uplne stejna situace :D

lenkalenica
autor
20. črc 2017

dala jsem si v 10 rano ten koktejl...poboliva me bricho, ale to je tak vsechno...ani me neprohnal :D

blahova_andrea
20. črc 2017

já rodila jednoho skoro o měsíc dřív, vůbec nevím proč a druhou jsem vyhnala masáží bradavek a horkou sprchou den před termínem. já už fakt týden brečela a představa, že přenáším byla šílená 😅

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru