Mám poněkud choulostivější dotaz. Jsem ve třetím měsíci a poprvé v životě jsem zažila vaginální orgasmus. Do teď jsem znala jen orgasmus klitorální. Sex se mi líbil, to jo, ale jako by to "nikam nevedlo". Podotýkám, že věkem ani zkušenostmi to není, sex provozuju přes patnáct let a partnera jsem teď rozhodně taky neměnila. Jsem samozřejmě nadšená, něco jsem si o tom přečetla na internetu a teď mě spíš zajímá: vy, co máte stejnou zkušenost, jak jste na tom byly po porodu, kdy se vše fyziologicky vrátilo do normálu? Vymizel i vaginální O, nebo vám už zůstal? Přiznávám, že první varianta by mě dost nakrkla... ☹
@barumat já to mám bohužel opačně. Po porodu vymizel
Tak zatím to vypadá celkem slibně pro mě 🙂 Koukám, že přinejhorším budu tam, kde jsem byla, ale zdá se, že by mohlo být líp i později, to by bylo prima! 🙂
To asi bude hodně individuální pro kažkou ženu. Každá to máme jinak.
Já po prvním porodu jsem na tom také lépe, ted při druhém tehu jsem vždy dříve jak manžel 😁.. Snad ti to vydrží 😉
tak já sem na tom jako ty, v těhu poprvé a teď pořád :D (16 m)
@evapater89 to nějaká žena bývá později, než manžel?
No, mě ro nepřijde jako samozřejmost, ze žena dosáhne při soulozi orgasmu dříve než partner, my většinou býváme společně a někdy mě se nezadaří a jak píše barumat, tak mě pak tzv"dodělá". Ale co se mi stává, že. Někdy jsem opravdu po par vteřinách co do me vnikne.. A to jsem dříve neznala.
@evapater89
@barumat aha, tak mi to přijde zase automatické, že se vždy čeká na ženu 🙂 asi jsem měla samé vychované partnery :D
Ne všichni muži umí ovládat kdy to na ně přijde, ja s manželem problém v tom nemám, užiju si sex i když nejdu do výšin 😉 a snaží se mi to vynahradit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@barumat Je to intimni,ale dam ti nadeji,me se v prvnim tehotenstvi taky vyrazne zvysily prozitky a uz to zustalo,po 3 detech me milovani bavi mnohem vic nez driv. Tak snad🙂