Maminky potřebovala bych poradit, bojím se ze.nepoznam porod. Od včerejška mám silný průjem, včera asi 3X dnes 2X po průjmu mi ztvrdne břicho, přijde silná bolest do podbřišku a musím to prodychavat.. pak to ustane, zatím to tak dneska bylo 3X, pak jsem si dala sprchu a v pohodě, břicho poboliva ale ne nic šíleného. Asi před 30 minutami jsem si dala activii a je to tu zas, cokoliv sním tak je to katastrofa... Myslíte že, to může být příznak porodu? Ale bříško mám prý porad vysoko... děkuji 🙂
Porod urcite poznate, bolesti musi byt pravidelne.A sprcha je bud rozjede a nebo se to zklidni.Me treba ani u jednoho z deti bricho nekleslo, takze tohle neni pravidlo.
@andy80 tak nevím jestli to poznat jde, protože já měla ve čtvrtek takovej průjem, že by mi jakejkolik klystýr už byl k ničemu :D, pak nastoupily kontrakce, když byly pravidelné po 2-3 minutách 2 hodiny jeli jsme do porodnice, otevřená na prst, čípek zkrácený, hlavička naléhá, po dvou hodinách pravidelných kontrakcí, které jsem už musela prodýchávat a nedalo se chodit, se nález nezměnil tak mě poslali domů, kde jsem se ještě trápila víc jak hodinu a pak se konečně začaly intervaly prodlužovat a mně se mezi nimi podařilo usínat, druhý den jsem byla celá bolavá a občasné kontrakce mám pořád,ale oproti té noci naprostá pohoda, takže jako třeti rodička a prd poznám, v porodnici mi řekli, že se to holt může stát jo a nerozehnalo to ani několik teplých sprch... 😝
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj.Muze to znamenat, ze se porod blíží.Ja mela take pred porodem prujem, telo se cisti.A ty bolesti,to mohou byt poslicci.