V 37tt bolest bříška - poslíčci a nebo se něco chystá?

weruskalt
4. lis 2015

Ahoj holky, prosím o váš názor, jsem 37tt v noci o pul druhé me začalo bolet bříško a pak po Hodině vždycky takova bolest. (jakoby křeč...) brisko jako beton. Po chv. To přejde ale bříško boli stejně jak kdyb. Mela dostat menz. Od žaludku špatně a na velkou už jsem byla tak 3x za tu dobu co me to. Chytlo. Boli me i spodek a ten pocit když jdu čůrat a utřít Se toalet. Je jak kdyb mi zalezl az..... Strašně nepříjemné. Tak porad cekam co z toho bude, jestli Poslicky a příprava na porod.... Trochu se bojím abych něco nezanedbala. A zároveň nechci plasit. U dr. Mi teď vyšel pozitivní ster. Dr se ptal jestli mám silný výkon ten nemam jen minimální a prý je to v pořádku a neleci se to. Ale pro mimi Jeto prý nebezpečný. Jsem z toho taková... Tak jsem se obrátila na vás jestli nemáte zkušenosti. Děkuji moc za názory..

tehulka12
4. lis 2015

@weruskalt rekla bych,ze to budou poslicky nebo zacatek porodu.Zkus tu asi 1000x vsude zminovanou horkou vanu nebo alespon horkou sprchu.Pokud to zesili,zajela bych do porodnice na kontrolu.

weruskalt
autor
5. lis 2015

Tak se mi to vcera vecer o pul desate trochu uklidnilo.... 🙂 vana moc nepomohla, bolesti byl. porad stene, nezkracov. se. brisko boli porad ale krecove bolesti uz nemam tak caste 🙂 U syna jsem mela porod vyvolavany takze poslicky..... nebo zacatek porodu neznam... Nerada bych neco zanedbala a pak toho litovala cel zivot... ale nechtela jsem ani plasit. zrejmne se chystam. Spousta tehulek porod nepoznaji.. kontrakce maji tak male...... tak jsem se bala... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru