Ahoj holky, prosím o váš názor, jsem 37tt v noci o pul druhé me začalo bolet bříško a pak po Hodině vždycky takova bolest. (jakoby křeč...) brisko jako beton. Po chv. To přejde ale bříško boli stejně jak kdyb. Mela dostat menz. Od žaludku špatně a na velkou už jsem byla tak 3x za tu dobu co me to. Chytlo. Boli me i spodek a ten pocit když jdu čůrat a utřít Se toalet. Je jak kdyb mi zalezl az..... Strašně nepříjemné. Tak porad cekam co z toho bude, jestli Poslicky a příprava na porod.... Trochu se bojím abych něco nezanedbala. A zároveň nechci plasit. U dr. Mi teď vyšel pozitivní ster. Dr se ptal jestli mám silný výkon ten nemam jen minimální a prý je to v pořádku a neleci se to. Ale pro mimi Jeto prý nebezpečný. Jsem z toho taková... Tak jsem se obrátila na vás jestli nemáte zkušenosti. Děkuji moc za názory..
Tak se mi to vcera vecer o pul desate trochu uklidnilo.... 🙂 vana moc nepomohla, bolesti byl. porad stene, nezkracov. se. brisko boli porad ale krecove bolesti uz nemam tak caste 🙂 U syna jsem mela porod vyvolavany takze poslicky..... nebo zacatek porodu neznam... Nerada bych neco zanedbala a pak toho litovala cel zivot... ale nechtela jsem ani plasit. zrejmne se chystam. Spousta tehulek porod nepoznaji.. kontrakce maji tak male...... tak jsem se bala... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@weruskalt rekla bych,ze to budou poslicky nebo zacatek porodu.Zkus tu asi 1000x vsude zminovanou horkou vanu nebo alespon horkou sprchu.Pokud to zesili,zajela bych do porodnice na kontrolu.