Dneska jsem zjistila, že když zmáčknu prso vyteče mi nějaká žlutá tekutina já čekala, že když už něco vyteče bude to mléko a ono nějaký hnus no asi je to teda nějaký počátek, ale proč píšu? Termín mám jen podle ULT za 40 dní jak souvisí mléko z porodem jako časově myslíte si, že to příjde dřív? Jak jste to měly vy?
@rolniczka teda netuším, od kdy jsem měla s prvním dítětem mlezivo, ale podle mě to s porodem nesouvisí. s druhým jsem ho měla snad už od půlky těhu a rodila jsem den před termínem.
@madulinka Ahá tak to nic... :D já jsem čekala něco jako objevilo se mlezivo a za 3 tydny bylo mimčo na světě apod... 😂
@blahova_andrea Tak to si asi nemusím dělat starosti, že by to třeba opravdu přišlo dřív...
Mlezivo se tvoří už od cca 18tt, s porodem to nijak nesouvisí.
@rolniczka pokud to dřív přijde, tak rozhodně ne díky spuštěnému mlezivu 😉
@vila_z_lesa tvořit se může, ale že už teče...
@blahova_andrea Myslela jsem spíše jestli se to některé nestalo stejně a porod pak nastal dříve né jako příčina, ale prostě jen tak
@rolniczka no, třeba mne teklo od 30tt a rodila jsem 42tt 🙂
@vila_z_lesa přesně to jsem chtěla slyšet 😅
mně se též tvořilo hodně brzo a rodila jsem též ve 42. týdnu 🙂 pořád jsem měla mokrý pyžamo apod..otrava..já vím 🙂 ale pak jsem byla jak chodící mlékárna..nedostatek nebyl nikdy .-)
Tak me se mlezivo tvori a teče od 20tt ..... je to celkem sila kolik toho vytece 😀 musim pres den pouzivat prsni vlozky do podprsenky 🙂 jen kdyz se vzbudim po ranu tak na tricku mam neskutecne mapy jenze spat v podprde fakt nejde 😀 nechapu kde se to bere
Mně teklo mlezivo od čtvrtýho měsíce, musela jsem nosit prsní vložky, jinak jsem to měla na podprdě nebo pokud jsem byla doma "na volno", tak na triku 🙄 Rodila jsem 16 dní před termínem.
Mela jsem mlezivo od 20tt... nic divnyho
Ja jak spím na boku a trochu břichu a mackam si prsa, tak mám taky žluté fleky na prosteradle. Spím naha.
Ale jen kvůli tlaceni , samo od sebe mi neteče
Já pořád čekám zprávu, že to přišlo dříve jako u
@fallingstars alespoň, ale boužel člověk to nijak neovlivní takže nic
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@rolniczka není to znak toho, že by to přišlo dřív, neboj, záleží na každý ženský a jejím těle 🙂 To, co vymáčkneš je mlezivo.. Je žluté a než se laktace rozjede, teče mlezivo. Je hodně výživné, víc než mlíčko 🙂
Já to měla tak, že to přišlo dřív, ale mléko se mi rozjelo snad až za měsíc..