Holky, co jste mely spinal: taky vas tak ukrutne bolela hlava? Me je doslova na umreni, o jizve nevim, ale hlavu mam na pochodu a huci mi v usich:/ mam teda vysoky tlak, ale je to mozna i ze spatneho usazeni tlaku po spinalu... Nemate nektera zkusenost? Resi se to pak pichnutim krve (jakoby zatky) do patere...
Nebo mate zkusenosti co s tim? Cisare jsem mela v patek dopo, ted je nedele a me je cely den desne...
Diky, K.
@lv Jj, to je asi ono, v leze pohoda, jinak peklo... Ale jedna sestra mela neco podobneho a zitra to preda doktorum a anesteziologum.. A jak jsi to vyresila? Ono samo nebo tou krvi do zad?
Nepomohlo nic, prý pít colu (má to rychleji pomoci doplnění mozkomíšního moku, který tím vpichem odcházel, což u tebe asi těžko, ke kojení), nic jiného mi nedali. Nejhorší bolest hlavy v životě, horší než porod, malá měla 8m a musela k našim. Ted mám jít na druhou a chci hospitalizaci, mám z toho hrůzu.
@lv colu piju takY, nemam jeste mleko, takze muzu... Prave jestli se to nezlepsi, asi by mi to zitra "zazaplatovali" moji krvi. Pry je to uleva do par hodin... Fakt des!!!
A nezvedala jste moc brzo hlavu? Me po cisarich vzdy rikali, ze musim ten den po opravdu jen lezet a nemam ani zvedat hlavu jinaj pry mi pak bude spatne.
@bartovka83 no parkrat jsem ji zvedla, spise nevedomky, takze i to mohlo ten spinal tak rozjet v hlave?
@bartovka83 pravda, prostě se to nesmí zvednout. Mě nechali 20min ležet, a pak pěšky domů. Začalo to druhý den.
@bluecate85 Možná, že jo. Švagrová to měla taky a k tomu ještě zvracení. Nikdo prý ji neřekl, že nemá zvedat hlavu. Od druhého dne ji bylo zle jak psovi. Ale už si nepamatuju jestli to přešlo samo, nebo jestli s ní něco dělali.
@lv No to je teda síla. To jsem nevěděla, ze se jde hned takhle domů.
Měla jsem to samé, hrozná bolest hlavy, ulevilo se mi jen v leze, nebyla jsem schopna se postarat ani o malého. Šla jsem na krevní zátku a poté se mi ulevilo. Druhy den ráno jsem nevěděla o bolesti hlavy. Sestricka říkala, že se ti stává dost často a ať si ji určité necham udělat. Nebylo to nic tak hrozného. Takže za mě urcite podstoupit tu krevní zátku. Ať je brzy líp. Myslím, že bez té krevní zátky se Vám neulevi.
@bluecate85 mam 3 cisare, ale s timhle sem se nesetkala. Mam ale problemy s pateri, pokud bych cely den lezela, mela bych co popisujes. Vzdy sebou od zacatku siju tak abych ulevila pateri. Muze to byt i z toho spinalu, to bez diskuse, ale dost mozna je to jen o tlaku a hormonech, psalas, ze mas vysoky, do toho hormony ted jeste delaj hodne, clovek je casto vedro atd, takze jestli si jeste v porodnici, at se na tebe nejdriv podiva fyzioterapet a zkoukne zada, pokud vylouci zablokovanou pater, tak resit dal, treba to na tu krevni zatku bude. Ja se kvuli kojeni a zavinovani atd hodne prolevam vodou, na jipce sem tentokrat mela 3 a neco konvice a to sem mela cisare kolem poledne a posteli me kolem 8sme na sestinedeli, ale kdo do sebe vodu netlasi si myslim muze mit problem snadno, i kdyz ma ze zacatku tekutiny i z kapacek
Holky, kdybyste nahoodu nektera nevedela, jak pecovat o jizvu, udelala sem na to pod svym profilem album. Dneska sem uplne nadskocila, znama ceka treti po druhem cisari a nemela tuseni, ze by tu jizvu treba mela masirovat, aby nemela srusty. Ted si stezuje, ze ji to tahne...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
co post punkční syndom? já ho měla po lumbálce, kamoška po císaři ve spinálu taky. V leže, když jsi vodorovně to nebolí? pokud ne, ukazuje to na něj. Týden jsem trpěla rak, jak nikdy.