Tlak na konečník - pocit chtění na velkou... Děje se něco?

28. črc 2021

Ahoj holky omlouvam se nejprve za anonym ale jelikoz nevim zda se neco deje a je tu par lidi z rodiny ktere to zrovna nemusi vedet...jsem ve 40tt...a dnes me zarazilo,ze mam kolikrat pocit ze se pokadim...najednou mam pocit ze to ani nedonesu na zachod ale jakmile si sednu zacnu tlacit tak nic...proste to prestane a nevytlacim ani prd...a takhle to behem odpoledne bylo asi trikrat...bricho mi tvrdne temer nonstop,obcas se pridaji i slabsi bolesti MS..ale jelikoz to neni nijak pravidelne moc to neresim a nezkoumam jen me to zarazilo..dle dnesni kontroly jsem pry na rozpadnuti..otevrena volne na jeden prst,hrdlo prostupne a krasne mekke...coz me se zas zda malo byt na jeden prst k tomu aby se neco delo...myslite si ze by se teda mohlo pomalicku neco dit a pripravat nebo mam jen naky strevni potize?😂😂🤦🤦par diskuzi na tlak na konecnik sem uz procetla,ale jsou uz starsi a pise se tam jen o tlaku a ne pocitu na velkou...diky za reakce a omlouvam se za tak trapny dotaz a anonym.😂🤷😞prvorodicka no🤦🤦🤦

jipe
28. črc 2021

no tak já bych jela do porodnice... u prvního při porodu jsem si myslela, že mi to roztrhne konečník, u druhé pocit na velkou, ale už se nestíhalo (jsem byla překvapená, čekala jsem, že to bude ještě pár hodin trvat)

autor
28. črc 2021

@jipe 🤔🤔🤔🤔🤔no ja prave taky cekam....rikam si ze trikrat za cele odpoledne je jeste malo,zadne extra velke bolesti nemam,voda neodteka(teda aspon sem si nevsimla)...cekam ze se to treba bude nak stupnovat,ted je zas dve hodky klid krom toho ze mi tvrdne to brisko...

autor
28. črc 2021

@jipe kazdopadne jestli to takhle prijde jeste jednou tak asi vyrazime no...

jipe
28. črc 2021

mě teda předtím v noci praskla voda, no... záleží, jak to máš daleko. Ale myslím, že do rána se to rozjede nebo praskne voda 🙂 Tak at to dobře dopadne

autor
28. črc 2021

@jipe ty jo kez bys mela pravdu...mame to 30km ale celkem fajn cesta ze se da dobre jet..tak uvidime a nechame se prekvapit... Moc dekuju za tvoji reakci.🍀❤️

klokanka31
28. črc 2021

Já teda u porodu tlak žádný neměla, takže nedokážu posoudit, ale na nějaký pravidelný strašný bolesti bych být tebou nečekala. Já taky neřešila nepravidelný bolesti v kříži, a do porodnice jsem dojela na 8 cm 🙄

pginka
28. črc 2021

Porodnice

krasna_neznama86
28. črc 2021

Já tenhle tlak měla a za 15 minut jsem porodila... Do té doby jsem měla jen poslíčky a kontrakce tak max hodinu...

marketa11112
28. črc 2021

Klidne uz muze jit o porod. 🙂. Pokud to mas tricet kilaku do nemocnice, navic jsi 40 tt, asi bych tam radeji vyrazila. Hlavicka pri porodu tlaci na konecnik.

autor
28. črc 2021

@klokanka31 no ja prave cekam na ty pravidelny kontrakce po peti minutach jak vsude pisou....🤔🤔🤦🤷🤷😂

autor
28. črc 2021

Teda holky...ted ste me fakt znervoznili ja myslela ze je to treba jen naka priprava a ne hned porod🤔🤔🤔🤔to mam jet i kdyz ten tlak treba neni staly ale jen jednou za cas?

autor
28. črc 2021

@krasna_neznama86 no hezky...🤦🤦🤦🤦👍👍👍

klokanka31
28. črc 2021

Jojo taky jsem čekala...Navíc jsem čekala na ty slavný bolesti břicha, které se taky nekonaly. Kdybych doma nezačala blinkat (to mě vyděsilo a kvůli tomu jsme jeli do porodnice) tak bych rodila doma.

klokanka31
28. črc 2021

Člověk nikdy neví no...aspoň u mě se nekonal porod jak je obvykle známý. V porodnici na mě koukali jak na id*ota že nepoznám porod, ale hold je každé tělo jiné 🤷 za zkontrolování v porodnici nic nedáš...

bemo
28. črc 2021

Já měla šíleně tlaky na konečník u všech porodů a u dvou to bylo jako že jsem se zmínila porodní asistence, že jako mám nějaké tlaky a ona koukla a okamžitě jsme běželi na porodní box. A předtím asi dvě kontrakce a syn byl za chvíli venku.
U dalšího porodu mě začaly jenom ty tlaky, pak pořádný průjem a dojeli jsme do porodnice opravdu jen tak tak.

jajulin
28. črc 2021

Všechny 4 porody jsem měla celkem dlouhé, opravdu dlouho a pomalu jsem se otevírala, tak si moc nedokážu představit, že je žena na 8 cm a ani o tom neví 😁 - ale mockrát jsem o tom slyšela nebo četla. Na tvém místě bych už byla hodně opatrná a při čemkoli podezřelém bych raději jela do porodnice. Ať vše dopadne v pořádku 😉💪.

supermatka
28. črc 2021

Tak myslím že teď už jsi na sále a rodis 😄

autor
28. črc 2021

@supermatka kezby to tak bylo...ale jeste lezim v posteli a chystam se spat...coz mi samozrejme absolutne nejde po ctenich zdejsich komentu😂😂😂🤷🤷🤔🤔🥺🥺momentalne se falt nic nedeje,ale jako vubec...krasne se mi lezi na pravem boku,mimco je konecne taky v klidu...a ja misto toho ze je mi fajn premyslim jestli teda jet nebo pockat az se zase neco objevi...na prohlidce jsem byla ve 14:00 odpoledne...vsechno v poradku...

autor
28. črc 2021

Moc dekuji vsem za vase zkusenosti a komentare!!!!!falt moc diky...🙂🍀👍

jajulin
28. črc 2021

Tak klidně spi, třeba to byla opravdu jen vzdálená příprava na porod 😉. Neboj, kdybys rodila, určitě to nezaspíš😁. Jestli jsi unavená a chce se Ti spát, tak to na porod nevypadá 😉. Ale moc ráda si pak počtu, za jak dlouho jsi porodila atd. - až to budeš mít všechno za sebou. Tak sem pak napiš 😉.

sebestka
29. črc 2021

Hele, ty pravidelné kontrakce vůbec nemusí přijít. Já jsem oba porody měla rychlý. První dceru jsem porodila celkem po pravidelných kontrakcích asi třičtvrtě hodiny poté, co jsem přijela do porodnice, slabé bolesti jsem měla od 12, silnější od 15. 16:15 příjezd, 16:30 mně píchli vodu a 16:45 byla narozená. U druhé jsem věděla, že hned na první bolest musím vyrazit, abych nerodila v autě. No, vyrazila jsem po třetí a bylo to tak tak. O půl 10 mě zabolelo břicho, z ničeho nic, dost intenzivně. pak půl hodiny ani ťuk a v 10 znovu. Okamžitě velká bolest, která trvala půl minuty a zase půl hodiny ani náznak. Když se to samé opakovalo o půl 11, vyrazila jsem do porodnice, kde v autě už jsem měla kontrakce nepřetržitě-cesta 15 minut. Na příjmu otevřena na 8 cm, okamžitě na sál, kde mně hned píchli vodu a do 5 minut byla dcera na světě. Tlak na konečník jsem měla až těsně před porodem. Ale ono to u každého porodu probíhá jinak, takže bych moc dlouho nečekala, ani na ty pravidelné kontrakce. 🙂 Držím pěsti.

dixi86
29. črc 2021

Já tlak na konečník a ne malej měla u obou překotných porodů.

krasna_neznama86
29. črc 2021

Já byla na kontrole v 18.00, Dr zaskočen, že vše je teda připravené (36+5) a ve 2 ráno mě tam měl jako na koni 😁 překvapenej nebyl, podle mě viděl, že to každou chvíli přijde a nechtěl mě stresovat ..

syrinxka
29. črc 2021

Já měla tlak na konečník při druhém porodu, to jsem dokonce byla v porodnici na vyvolavacce a pořád mi tvrdili že nerodim. Nakonec malej přišel na svět málem ve sprše a byl to označen jako prekotny porod. Takže já bych určitě jela do porodnice 👍

jipe
29. črc 2021

tak jsem zvědavá, až se autorka ozve 🙂

pginka
29. črc 2021

@jipe beztak už rodi

jipe
29. črc 2021

@pginka asi jo 🙂 nebo už má uzlíček u sebe

autor
29. črc 2021

Mno krasne jsem se vyspala🙂celou noc byl klid,ted zatim krom trvdnuti bricha a obcasne slabsi MS bolesti nic nepocituji..🤷🤷🤷tak sem z toho celkem nesva,trosku otravena pac sem se tesila ze se konecne neco bude dit...mimco od rana pekne dovadi az me pri kazdem kroku pichne v pochve...🤦🤦🤦takze asi planej poplach a treba jen opravdu nake varovani...Vsem co jste mi napsali fakt moc dekuju...!!!budu ted vsechno hlidat a pozorovat o to vic...kdyby tak existoval nejakej zarucenej zpusob jak uz to konecne privolat🤔🤷😂😢😢

autor
29. črc 2021

@pginka ja to taky cekala a ono nic 😂😂😂🤷🤷🤷🤔🤔bude mimco asi peknej mamanek kdyz kdyz se mu ode me nechce😂😂😂ale uz sem z toho zoufala o tom zadna...

jipe
29. črc 2021

u mě zaručený způsob - tření bradavek (u obou mi praskla voda a u prvního jen pravidelné tvrdnutí břicha u druhé nic, tohle mě zachránilo od vyvolávačky)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru