Tipy na rychlé zahojení jizvy po císaři

michnovka
9. pro 2017

Máte nějaké tipy, jak rychle zahojit jizvu po císařském řezu? Užívaly jste sádlo jako naše babičky nebo nějaký moderní přípravek (kolagen, aloe vera apod.)? Co doporučíte?

stuplakova
9. pro 2017

@michnovka Já jsem používala sprchový gel s dubovou kůrou, jde koupit i krém s dubovou kůrou. Doporučila mi ho kamarádka co má už dva císařské řezy a musím říct že jsem s ním velice spokojená a pak mi v nemocnici říkala fyzioterapeutka, že je dobré jizvu promazávat, třeba tím krémem, ale až bude jizva zacelená, ať se do ní nic nedostane.

chimneysweeper1
9. pro 2017

Já jsem mazala modrou indulonou tak první týden a potom už Hemagel a Contractubex gel. Jizva je samozřejmě pořád vidět, ale nijak nebolí ani její okolí a tlakovou masáž provádím pořád aspoň 1x denně i teď 8 měsíců po císaři.

robin92
9. pro 2017

Masirovat s nejakym kremem, ale az se jizva zatahne a nic se ti do ni nedostane, pak muzes provadet masaze, nebude te jizva bolet moc douho. Ja jsem taky pouzivala dubovou kuru a bylo to fajn.

aronek
9. pro 2017

Mazala jsem sádlem, dělala jsem masáže včetně tlakových. Mám tři CS a jizva nikdy nebolela. Tedy po přejití té akutní bolesti, to bolelo jako mrcha 🙂

monik111
9. pro 2017

Holky jizvu uz mam zahojenou a mazu a masiruju Biojlem. Je uz krasna. Jsem 4tydny po.....ale furt me boli bricho a mam ho hodne necitlive. Obcas picituju takovy jako paleni a stipani. A treba kdyz zakaslu,tak fakt boli. Je to normalni,kdyz uz to je mesic?☹Diky

chimneysweeper1
9. pro 2017

@monik111 já to cítila několik měsíců, ale pak to přešlo. Dej tomu čas, zahojí se to a přestane to bolet.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru