Ahoj,
zajímalo by mě, kde končí těhotenská průkazka po porodu? Naivně jsem si myslela, že si ji budu moct nechat na památku. Na kontrole po šestinedělí jsem se gynekologa zapomněla zeptat.
Nevíte někdo? Dík 🙂
Zůstává jako součást dokumentace v porodnici 🙂
Já si jí předtím celou okopírovala 😉
Kamarádka ji dostala po porodu automaticky zpět. Musím vzít k porodu i nějaké lékařské zprávy, moje gynekoložka mi říkala, ať si o ně po porodu řeknu, že by je chtěla mít u mě v kartě a že porodnice si to rády nechávají, tak si řeknu i o průkazku a uvidím, jak to dopadne 🙂
Nam rekli ze ji pred porodem odevzdame a pokud ji chceme na pamatku tak si ji mame predem okopirovat
Verite ze mi to neprislo dulezite.Zustava v porodnici.Jinak uz je stejne na nic.Krevni skupinu si nekam poznacim a vic co dr potrebuje ma u sebe v me karte.
Mám kamarádku PA a ta mi ji z porodopisu vyndala, takže ji mám origoš na památku; -)
Mě ji po prvním porodu vrátili, takže jsem mohla porovnávat s druhým těhotenstvím. Průkazku jsem si před porodem ofotila, ale byla jsem překvapená, když mi ji při propouštění zase vrátili. Tak mám obě 🙂
No já ji mám doma. Nikdo mi ji nebral. Možná je to proto, že jsem rodila překotným porodem a byl celkem zmatek.
Ode me z porodnice ji poslali zpet me gynekolozce, ktera mi ji na kontrole po sestinedeli predala s tim, at si ji necham na pamatku, ze ona ma vse potrebne v PC. Moc me to potesilo, protoze jsem tu predtim cetla, ze si ji nechavaji...
Díky všem, koukám, že to může být různé. Tudíž se zeptám gynekologa. Škoda, že jsem si ji neokopírovala. Ale poznamenala jsem si jak jsem tloustla 😉 a hodnoty cukru, takže můžu příště porovnávat.
Nevím jak nyní, ale já mám všechny tři těhotenské průkazky doma.
Zalezi na porodnici, nam ted na kurzu na Bulovce rikali, ze mame pocitat s tim, ze prukazka zustava u nich, abychom si ji pripadne ofotily, pokud ji chceme...docela pochybuju, ze ji pak dostane do ruky zpet gynekolog. Takze radsi resit dopredu a pro vsechny pripady ofotit 😉
Já mám taky průkazku schovanou doma na památku 🙂
Mne ji u obou deti "sebrali" v porodnici, okopirovat si je me vubec nenapadlo ;(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Odevzdas ji v porodnici