Ahoj,
co prosím do tašky k porodu a na šestinedělí do Hořovic?
Dle jejich stránek není třeba víceméně nic, tak aby mi pak něco nechybělo..
Děkuju
mela jsem sebou 2 rucniky a to bylo malo, porad jsem se sprchovala v boxu a nemela se pak ani uz cim poradne utrit🙂 takze za me urco rucniky!
Pro sebe: poporodní kalhotky, ručníky min 2, pantofle, župan, pití, noční košile, kojící podprsenku, hygienická taštička . Vložky jsou k dispozici a doplnuji, erarni košilku taky dávají.
Kromě výše zmíněného doporučuju do tašky k porodu nějaké CD s hudbou, pokud chceš (jinak jim tam může taky zrovna vyhrávat nějaké šílené rádio). Mně se hodily Nutridrinky na rychlé doplnění energie a živin během porodu (super pak i na šestinedělí a na doma), hořká čokoláda, balzám na rty, žabky do sprchy. No a na šestinedělí klidně nějakou zásobu kojicích čajů a jídla, které nepodléhá rychlému kažení, ale chutná ti. Byla jsem tam před třemi lety a jako třeba veka s taveňákem na večeři mi nepřijde jako vhodná natož plnohodnotná večeře pro ženu po porodu, která se má rozkojit...
I všem ostatním Děkuju za rady 🙂
A ještě se hodně hodí papírové utěrky na roli, ty kuchyňské. Protože jsou pevné a savé a po každé sprše se žena dole lehce osuší, je to hygienické a nešpiní se ručníky od krve. 🙂 Někdo mi to poradil u prvního porodu a teď si je do porodnice budu brát taky. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pro miminko bych si vzala pár plenecek a vlhcene ubrousky. Plenek dávají asi 5 na den a mala měla spotřebu větší. 😊 Oblečení pro miminko každý den mění a dávají po 2kusech - body, dupacky.