Dříve před těhotenstvím jsem používala při menstruaci hodně tampony. Teď ale od porodu, když mm tampon, přijde mi, že tam vůbec nedrží a klouže ven? Máte zkušenost matky? Díky.
Ahojky
někdy mi to tak také přijde, ale většinou je to v pohodě. A co třeba zkusit větší??
vendeta: mám stejný pocit jako ty 😢 Bohužel nevím co s tím a tak je moc nepoužívám 😒
Tak tohle ještě řešit nemusím, ale na tampony jsem byla před těhu také zvyklá. Teď (až to přijde) bych chtěla zkusit menstruační kalíšek - ty prý drží dobře. 😉
Ja zacala pouzivat tampony hned pri prvni MS po porodu,coz bylo asi po 3 mesicich...mela jsem pocit jako zeme tam tlaci a spatne se zavadel,ale ted uz je to lepsi...taky jsem mela nekdy pocit jako ze mi klouze ven
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nechala jsem si zavést tělísko, takže tampony moc používat nesmím, ale asi 3x jsem ho použila, když jsme šli na bazén a bylo vše OK. Ovšem neměla jsem ho dlouho a navíc ne při silné MS, takže to nemůžu až tak srovnávat, ale řekla bych, že by ani tak problém nebyl žádný.