Streptokok vs. Hamilton, máte zkušenost?

mmikim
8. lis 2017

Ahoj holky, tady na wiki byl článek o Hamiltonovi hmotu a poznámka, ze se rozhodne nemá dělat u pozitivního streptokoka.. ALE! Před chvíli mi Hamiltona udělali (jsem 41+1) a doktorka mi tvrdila, ze to v ničem nevadí, ze by to vadilo u dirupce vaku blan, ale u streptokoka vůbec... mate některá zkušenost s Hamiltonem při pozitivním streptokokovi? ?Děkuji moc za jakoukoliv zkušenost 👍

janulastipka
8. lis 2017

Ahoj. Mě ho dělali u obou dětí taktéž s pozitivním streptokokem. Streptokoka řešili až při porodu podáním ATB,jinak ne. Taky jsem se nad tím pozastavovala,ale snad vědí co dělají 🙂. Přeji rychlý porod 🙂.

hope09
8. lis 2017

Mě ho také dělali i s pozitivním streptokokem. Když začal porod, tak mi dali ATB ☺

handulkak
8. lis 2017

@mmikim Ano, mě ho také dělal, i když jsem byla pozitivní. Když začal porod dostala jsem ATB a pak se čekalo cca 3 hodinky než mi praskli vodu🙂

bacika
8. lis 2017

JJ taky mi ho udělali a v pohodě, taky jsem byla pozitivní na streptokoka a před porodem mi dali antibiotika a v pohodě. Sice nakonec císař, takže nakonec tibiotika zbytečné, ale kdo to mohl vědět 😒. Přeji hladký porod 🙂

mmikim
autor
10. lis 2017

@bacika děkuji 😉

mmikim
autor
13. lis 2017

Děkuji moc! Už to mám za sebou, vše zatím v poradku, i když ty atb nebyly podány včas, snad bude malý Ok 😉 Děkuji všem za vysídlene zkusenosti!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru