Ahoj, za jak dlouhou dobu po porodu se prosím nosí stahovací kalhotky? Jaké máte zkušenosti? Opravdu se děloha tak dobře zavine?
já jsem si natajno vzala stahovací kalhotky už do porodnice a nosila je ž tam,během dvou týdnů jsem měla opět krásné ploché bříško přesto že jsem měla pořád několik kilo navíc,do tří měsíců byly pryč ale i ta kila.
Ahoj holky, co říkáte na tyto kalhotky: http://www.luxusnipradlo.cz/novinky/stahovaci-k...
Můžou být po porodu? Nebo by měli být ještě jiné?
já mám doma podobné,jen materiál mám je celé z bavlny
ahoj,tak po první dceři jsem stahovačky neměla a bříško se vrátiilo,teď po druhé mám sahovačky od 3dne po porodu,teda měla jsem,ale po dvou týdnech jsem už to nevydržela,měla jsem ty kalhotky náký sadistický 😅 ,skoro jsem nemohla ku večeru dýchat,ale teď už mám břicho docela redy,zbytek holt už jen zpevnit cvičením 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já po porodu nestahovala břicho ničím, do formy se dostalo samo, trochu jsem mu pomohla cvičením. Děloha se obvykle zavine dobře, jen ty špíčky a povislá kůže mohou pozlobit