Ahoj holky. Dnes jsem 39+2 a mám hrozné křeče v břiše resp.v podbřišku,ale takové zvláštní. Nejsou v intervalu, spíš pořád .. hlavně když sedím nebo stojím.. když si lehnu na bok,je to celkem ok..ale jakmile si stoupnu a jdu jen na WC,bolest v podbřišku neskutečná.. napadla mě i zácpa nebo zařazené větry,ale vážně nevím? Semtam nutkání na velkou,ale když sixeednu na WC tak nic...Co myslíte?
Těžko říct, týden na to už máš. Může to být porod i prd 🙂 každá to má jinak. Já byla bez poslicku, bez bolesti az najednou kontrakce jak svine po osmi minutách 🙂 pokud nejsi někde na samotě u lesa, tak to zkus neřešit a hlavně si ještě trochu odpočinout. Good luck.
Ahoj, jee,ja jsme 39+2 rodila😁Ale,jsem pro hodně teplou vanu nebo spršku (za mě osobně ne horkou, ale jen můj názor,jak jsi zvyklá nebo chceš).Pokud poleví bolesti,zůstala bych doma,pokud ne,raději bych jela. Pocity na stolici jsem měla také, nakonec i byla a pak už jsem věděla, že bych měla jet.A dobře jsem udělala.Drzim moc pěsti a pokud je to tu ,tak hlavně bezproblémový porod !!!
Ja mela u prvniho porodu taky pocit zarazenych vetru a bolest byla stala 🙂 az po prasknuti vody zacaly kontrakce a pak jsem asi do 2 hodin porodila. Zkusila bych vanu, jestli to bude furt stejne, asi bych jela 🙂 drzim palce
Mezi kontrakcema by měl být nějaký rozestup. Ve fázi samotného porodu jdou kontrakce po minutě. Pokud máš nutkání tlačit, aby si Nakonec ještě doma neporodila. Plodová voda neodtekla?
První dceru jsem rodila 10 hodin,tak jsem si říkala,že druhý určitě taky nebude nějak extra rychlý 🤷
Já měla bolesti ze zácpy, taky jsem nevěděla, co to je, jestli rodím. Jestli máš pochybnosti, radši jeď.
@alokina ja bych jela😉😉
Ono je i dost zvláštní,že když ležím na boku,že je to celkem ok ... Malý se i dost hýbe a nechci tam být za histerku ☹️
Jela bych do porodnice. Zkontroluji te a prinejhorsim poslou domu. Nebo to po ceste prejde 🙂 . Ja rodila dvakrat a ani jednou jsem to nepoznala. Poprve me chteli poslat domu, protoze v aute me kontrakce presly, ale porodka byla daleko a nalez byl. A pak to bylo raz naraz. Za dve hodky mala na svete. Podruhe jsme jeli do blizsi. Pry slabe kontrakce a bla bla a za hodku mala na svete. Voda mi praskla az tesne pred tlacenim.
Takze fakt radsi necekat 🙂
@alokina zkus ještě sprchu 😉
Já dceru porodila 39+1, nic zvláštního mi nebylo a pak mi začaly takové divné pohyby břicha. Když mi odpadla zátka, rozjely se i bolesti. Pak jsem raději jela..
Ale nejdřív jsem šla do sprchy a tím se to ještě zintenzivnělo. Zkus tam chvíli být a pokud to nepřejde, jeď 😉. V nejhorším pojedeš zase domů..
Držím palce 👍
@alokina já bych se taky jela raději zeptat do porodnice
Možná se to pomaly rozjíždí. Když ale bolesti nejsou pravidelné a na boku je to v klidu, tak bych vyčkala co z toho bude. Kontrolovat krvácení, odtok plodové vody. Buď se to rozjede nebo ustane. Poslíčky se občas jeví jako porod. A ve sprše stačí příjemná tepla voda, ne moc horká, na bříško na kříže. Držím palce, ať jde všechno hladce.
Holky,tak jsem si dala večer teplou sprchu a šla spát kdyby náhodou at jsem vyspana,v noci mě teda vzbudilo pár křečí asi tedy poslicku,ale dnes ráno jsem byla na velké což byl celkem masakr a je mi strašně na zvracení. Asi se tělo už opravdu chystá .. tak uvidím 🤷
Děkuju holky ♥️
@alokina Tak jak jsi na tom? 🙏🤰
@veronika_tvrda pořád celá 😭😭😭 v pátek termín,tak už by mohl pomalu jít ven 🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkusit horkou vanu, jet do porodnice.