Ahoj holky chci se zeptat. Cekame dvojcatka ale nastali nam komplikace. Uz třetí tyden lezime v nemocnici hrozi nam předcasny porod. Ted jsem 28tyden. Nestihli jsme zažádat o prijmeni a uznání otcovstvi nejsme oddany. Uvedla jsem ho na ten jejich dotaznik o podavani informací ale omylem jsem tam napsals adresu ns které bydlime na obcance ma jinou. Pusti ho k mimcum i pres to? Ptala jsem se sestricky a ze pry jo, ale nevím nu.
@veronikapigi mas narok dotaznik a informace kdykoliv prepsat! Tak pozadej sestricky o opravu udaju a muzes byt v klidu. Pritel mezitim muze vybehat dohodu o prijmeni a otcovstvi. Vypis mu plnou moc, pokud chteji overenou, tak urednik chodi i do spitalu. 😉
Ja mela malou na resuscitavnim oddeleni,tatinka pustili i kdyz neni biologicky tatinek..nosil mi fotky a informace nez jsem za ni mohla ja 🙂
neboj, urcite pusti, proste oznacis otce a je to.... u nas v nemocnici pousteli ještě i babicky a dedecky.....
jinak adresu ve formulari klidne muzes prepsat, ale asi to bude zbytecne....
jinak drzim palce , ja sama rodila 30 + 5, 12 dni jsem před tim lezela v nemocnici s kontrakcemi.......vim , ze clovek ma strach a potřebuje info....... neboj, bude to dobře... par dni ještě urcite vydrzis....hlavne lez a odpočívej, poslouchej lekare a sestry, informace a obrazky nedonosencu najdes na netu......zde na mk je i blog o nedonošencích a spousta diskusi....... me to zabavilo i uklidnilo zaroven a pripravilo.....ale urcite to bude dobre....
No jasně že pustí já rodila dřív o měsíc první dítě a taky jsme neměli nic připraveno. Taky nejsme sezdaní a všechno v pořádku. Dítě dostalo příjmení po mě a pak až budeš moct to jít na úřad vyřídit s tatínkem tak bude přepsáno jméno na matrice. Vůbec se s tím nenervuj. Stejně vyplńuješ ty dotazníky v porodnici koho si přeješ informovat ap. vůbec to neřeš🙂
Tak jsem si to nechala donest a přepsala jsem to aspon pro klid
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nezlob se, ale když píšeš nám sem, tak nebylo by lepší spíš řešit v nemocnici to, jestli ještě nejde alespoň přepsat ta adresa na tom dotazníku? My ti tady moc nepomůžeme, spíš bych se snažila to nějak co nejlépe vyřešit tam, kde si 😉