Ahoj holky maminky , mám na Vás dotaz. Po porodu se u mě vyskytla pupeční kýla, má s tím někdo zkušenosti? Byla nutná operace? Budu ráda za Vaše zkušenosti. Mám 6 týdnů po porodu. 😉
Ahoj, stalo se to kamarádce, na operaci nešla, ale měla s tím problémy i nadále, protože doma už jedno dítko měla a musela ho pořád nosit, má od sebe děti přesně o rok, je to blázen 🙂 takže cca po půl roce po porodu stejně na operaci musela a říkala že jí pak bylo dobře. Uvidíš co ti řeknou, ona by na ní nemusela vůbec, kdyby jí to první chlapeček ještě nezhoršil, neboj se a držím palečky.
Zdravim. Mam taky pupecni kylu a rozestup svalu. Bricho jsem mela velke, cca 125cm. Dnes jsem byla na chirurgii a bylo mi receno toto:
operace musi byt, ale az nebudu muset nosit deti. Muzu nosit kylni pas, kdyz je namaha, muzu posilovat brisni svaly jako normalne. Ale - kdyz budu svaly posilovat, hrozi, ze se kyla vic vysune ven. Kdyz je nebudu posilovat, hrozi, ze se rozsiri diastaza (rozestup svalu) a tim padem se zase ta kyla muze zvetsit. Takze tak. Cili si pockam, az Majda odroste a pak pujdu na operaci. Ach jo.
Ahojky, já mam po porodu pupeční a ještě nad pupkem jednu, takže 2 kýly ☹ Kvůli kojení jsem operaci oddalovala a šup znovu jsem otěhotněla. Snažim se nosit pás. Malýho pořád nosim a doufam, že se mi to nezhorší.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj, asi ti neporadim ale ja mam pupecni kylu uz pred porodem, ke konci tehotenstvi mi pupek doslova vytikal (mam v nem branku) a jak mimi rostlo bolest jak sv.... 😀 Myslela jsem, ze mi snad praskne, a uz jsem se objednavala na operaci po porodu ale vse se mi vratilo do normalu po porodu zazracne se stahl.....