První slova po porodu. Jaká byla ta vaše?

klokanka31
4. lis 2021

Chtělo by to něco pro pobavení v tomhle ošklivém počasí... Jaká byla vaše první slova hned potom,co mimčo vykouklo na svět? 🙂

izzylka
4. lis 2021

Konečně jsi venku 🤣

adula000
4. lis 2021

on je tak malý :D

lilie16
4. lis 2021

@klokanka31 fuj co to je 😁😁 hrozne jsem se lekla, kdyz na me syna položili 😁

klokanka31
autor
4. lis 2021

Moje první slova k manželovi: "Já jsem to dokázala"
A k doktorům: "Co to je?"

zlobr
4. lis 2021

Poprve: "Panebože" (jako ze to je za mnou a ja fakt vidim toho drobecka). Podruhe "Ahoj Tomasku"❤

klokanka31
autor
4. lis 2021

@lilie16 Nebyla jsi v Malých láskách?😃

lilie16
4. lis 2021

@klokanka31 nee nebyla 😊

sigyn
4. lis 2021

,, Doufala jsem v kluka"

leymea
4. lis 2021

Jaj, to uz si asi nepamatuju, ale myslim, ze u prvniho syna jsem se zeptala proc nebreci 😀 u druheho netusim.

makovice88
4. lis 2021

"Jeziiiis ahooooj" 😁

viktorieraketka
4. lis 2021

1. Jé, ona je tak maličká. 2. Ta je krásná. 3. Regínko... Halí, belí... a celou dobu jsem jí tam zpívala ukolébavku. Pokaždé, když jí Halí, belí zpívám, zpozorní a moc se usmívá.

jane46
4. lis 2021

U dcerky vím slova těsně před "Doprde*, už vylez" Pobavilo to všechny okolo a manžel mi pak řekl, že se PA zasmála tak, že malou sotva chytila jak vyběhla ven 😀 😀

makovice88
4. lis 2021

@jane46 😂😂😂😂

vikinkav
4. lis 2021

“Co to mame?” 😅 pohlavi bylo prekvapko

bessinka
4. lis 2021

@klokanka31 směrem k dr. "dýchá?proboha vždyť je úplně fialovej"a měl šňůru kolem krku.ale dýchal a vše bylo ok.

ellyem
4. lis 2021

“Mám nástřih?” 😂

jaja01k
4. lis 2021

@klokanka31 U prvního nic, to jsem byla tak vyřízená, že jsem nebyla schopná mluvit. Jen jsem si koukala na břicho, nemohla tomu uvěřit a v duchu si s hrůzou říkala: “Panebože, co když se mi to zdá a ve skutečnosti to ještě neskončilo? A co když se mi to zdá celé a ve skutečnosti to ještě ani nezačalo?”
U druhého byla moje první slova: “Jé, ten je malinkej.”

johca
4. lis 2021

ty jo to je zajímavá otázka a pobavila jsem se, jak jsem to tady četla....nesoustředila jsem se na to, ale asi nějaké ódy a rozplývání :D 🙂

herminka
4. lis 2021

U prvního: "Co to je? Co máme?" (nevěděli jsme pohlaví)
U dvojčat - po prvním: "Já už nemůžu, dejte mi chvíli pauzu." (nedali)
Po druhém (k manželovi): "Vypadá úplně jako ty."

malenka3
4. lis 2021

U prvního po probuzení z narkózy "viděl dítě tatínek?". U druhého vůbec nevím 🤔

mon_88017
4. lis 2021

"Umejte to". Jo, jsem krkavčí matka, ale představa, jak na ně fláknou toho oslizlýho mimozemšťana, byla příliš strašlivá 😅

zrzeckas
4. lis 2021

Ja vbc nevim 🙈 ani u jednoho 😃 jedine co vim, tak u prvniho (male) behem otevirani jsem rekla, ze "To druhe hned tak nebude... jestli vubec" (myslim nekolikrat) a chvili po narození jsem se ptala mojeho "Kdy bude druhe?" 😂 ted tak premyslim, zda to nebylo to prvni, co jsem rekla, kdyz mi ji dali na me 🤔🤔

mishka87
4. lis 2021

"Konečně je ten hajzlík venku". Pro vysvětlení kluk dlouho rotoval a pak při každém zatlačení se pak vracel zpátky. V průběhu porodu to říkala i doktorka, že se mu ven nechce a pořád zalejzá. On je provokatér už od zigoty a s věkem se to snad zhoršuje 😀

klokanka31
autor
4. lis 2021

A já se ještě ptala jestli už to je jako vše? Jak jsem ani doma nepoznala že rodím, tak jsem si pořád myslela že je to jen nějaký omyl,při tlačení že je to asi jen nějaká zkouška...a když malá byla venku,nešlo mi do hlavy jak je to možný,že podle vyprávění je porod přece úplně něco jinýho,děsivýho...😄

palja
4. lis 2021

@klokanka31 panebože, to je moje? 🤦‍♀️😄

bublinkakocicka
4. lis 2021

Moje veta ty jsi mi ale dal ta bolest a nadavky za to stalo

jako_mala_holka
4. lis 2021

Něco jako ahoj miláčku

zuzazidkova
4. lis 2021

"Je to holčička?" Strašně jsem si ji přála 🙈😁🥰

klokanka31
autor
4. lis 2021

@zuzazidkova Taky jsme si přáli strašně holčičku,a když nám řekli že je to holčička,jak my byli šťastní 😊

pajav
4. lis 2021

Ty vole, to už je tolik hodin? :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru