Zajimalo by mě, Vy, holky, co jste měli první porod rychlý (od prvních bolestí jsem porodila asi do 5 hodin), jaký jste měli ten druhý? Jen diskuze pro zajímavost, je mně jasné, že to může být jakkoliv
První 5 hodin, druhý 65 minut 😁
První od prasknutí vody za 5 h.venku,druhý od prvních bolesti za 6 h.venku
Prvni od prijeti do nemocnice necelych pet hodin, druhy prekotny, byl to takovy ficak ze fakt nemam paru, ale od doby co manzel zavolal na rychlou a oni prijeli bylo 5 min a to uz bylo skoro cele mimco venku…
První necelý 6 hodin. Druhý asi 35 minut (otevřela jsem se ze 2 cm na 10 cm během 4 kontrakcí). Oba byly vyvolávané.
První 3 hodiny od první konrakce, druhý vyvolaný píchnutím zbytku vody, taky 3 hodiny, třetí 2,5 hodiny od první kontrakce.
Téměř na minutu stejný, po roce a půl.
Po dalších deseti vyvolávaný, ale taky rychlý.
Prvni rychly, druhy jeste rychlejší, 20 minut od nocniho prijezdu do porodnice.
První rychlý, celkově od začátku bolestí 5,5 hodiny. Druhý porod překotný, málem jsme ani nestihli dojet do porodnice a to jí máme 5 minut autem. Úplně si vybavuju jak se malá drala rychle ven. Praskla voda, hned kontrakce co 2 minuty, pak mě začaly pálit záda a pak jsem už cítila jak leze ven hlava 😄😄🤦♀️
První 3 hoďky druhý cca hodinu nestihlo se nic a porodila jsem doma
První porod 6h od prasknutí vody a druhý by byl asi 4h od prvnich kontrakci, ale nakonec byl ukončen akutní sekci...
Oba do hodiny od příjezdu do porodnice. Druhý byl milosrdnější, měl něžnější nástup.
První zhruba 9h, ale první tři čtyři hodiny jsem vůbec nevěřila,že to je ono. Druhý a třetí každý 4-5h. V nemocnici jsem se před porodem jen tak ohřála, do hodiny bylo hotovo.
první čtyři hodiny, druhý dvě hodiny
Prvni - od "zlato googlim jestli nahodou nerodim, nikam nejedu, nebudu za hysterku" do konce 4 hodiny
Druhy - od "proc venku sedi vas manzel, ted urcite rodit nebudete, poslete ho domu" do konce 3 hodiny (rano mi odteklo trochu plodove vody, tak si me v porodnici nechali), od kontrakci "ja vam to rikala" tak 2 hodiny
Jeste rychlejsi 😄
První 5 h od probuzení v noci, druhý asi 4 hodiny od probuzení 😁
U mě to bylo cca 12h, 12h, 5h, 8h a poslední porod 24 h, všechny začly spontánně a ideální délka mi přišla těch 8-12h s velmi pozvolným nástupem do finále, ten nejkratší byl na mě moc intenzivní a ten 24h zase moc dlouhý (a byly tam dlouhé hodiny, kdy "se nic moc nedělo", což je samozřejmě dobře, jinak bych to asi nedala). Každopádně očividně ani moc nezáleží o kolikátý porod se jedná, spíš jak se to sejde, já myslela, že třeba 5. porod určitě proběhne někde jen tak, cestou a ono ne 😀
První mi pozastavovali (33 týden), pak jsem po 3 dnech porodila po 6 hodinách od začátku kontrakci. Druhý porod za 4 hodiny od prasknutí vody den před termínem.
Prvni 6 hodin, druhy 2,5. Byl to ficak😁
První 6 hodin
Druhý 3,5 hodiny
První 2 hod, druhý 3 hod, třetí 45 min.🙂
no vidím, že ty 2. bývají ještě rychlejší, tak alespoň se můžu na to nějak připravit, kdyby to tak náhodou bylo i u nás, samozrejme to může být i uplne jinak že jo 🙂
První 9 hodin, u druhého jsem čekala dle všech kamarádek větší rychlost, ale kdepak, 19 hodin 😁
První porod byl ficak doma praskla voda ve 22 a 23:43 byl maly na světě tak tak sme to stihli do porodnice
Druhé prave čekáme a já se děsně bojím ze to do te porodnice nestihneme 😂😂
Po prvním porodu mě doktorka hned strašila ze pokud plánujeme druhé, bude zřejmě ještě rychlejší 😂
První porod 2h, druhý 50minut
První porod za 4h od prasknutí vody,druhý porod do 2h.
První porod mi začal odtokem plodovky v 1.20, syn se narodil v půl 6.rano, takže za cca 4 hodiny. U druhé mi začaly poslíčci okolo 3., v půl 6.jsem s poslíčky byla na kontrole a v 6 se malá narodila. Malá se narodila 7 hodin po Hamiltonu.
ještě rychlejší, já i kámoška co to tak měla 👍
První porod 7 a půl hodiny( možná jsem měla kontrakce dřív,ale ty nejsilnější byli těch 7 a půl hodiny)a druhý porod který byl vyvolávání trval hodinu od silnějších kontrakci,před tím jsem bolest moc nepociťovala
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Každý porod je úplně jiný 🙂