Průjem, záchvaty hladu před porodem. Může to být příprava?

13. led 2020

Ahoj, mám týden do termínu porodu. Už pár dnů se mi těžko chodí. Teď se k tomu přidalo i velmi časté chození na malou, bolest zad, tvrdnuti břicha. Včera jsem měla i prujem a v noci záchvaty hladu. Myslíte, že to může být příprava na porod? Myslím, že hlenova zátka mi už pár dní postupně odchází, ale jistá si nejsem. Děkuji za odpovědi.

agneska7
13. led 2020

Všechno co píšeš je naprosto běžné . Ke konci tehu hold se to musí vydržet

amazonkajanik
13. led 2020

Hele může a nemusí. Mě bolelo v kříži od čtvrtka,myslela jsem,že to bylo od žehlení. V pondělí už jsem těžce chodila a v podvečer jela rodit po tom,co mi doma praskla voda

piskoteka
13. led 2020

Buď ráda že ti tělo dává echo. Já v den porodu ještě lezla po žebříku, jak laňka. Všechno v pohodě. A v jednu ráno jak když luskne prsty a najednou se jelo. A za 4 hodiny jsem měla malou na sobě. 8 dní před termínem. Byl to řádnej šok 😄😄

martt
13. led 2020

Může být. Mne se porod připravoval týden před samým porodem. Bolesti v kříži, tvrdnuti břicha i mne sem tam bolel podbrišek.

marketanova
13. led 2020

Dobrý den, myslíte si, že i těsněn před porodem je dobré mít sex?

verones
13. led 2020

@marketanova zalezi jestli odesla hlenova zatka/praskla plodova voda - pokud ano, tak bych sex uz vynechala

widowblack
13. led 2020

Jeee tak tohle mám tak 3 dny - kazdou chvilku na malou , jak sem nemohla chodit na velkou tak teď tak 3x denně , záda bolí břicho tvrdne víc než dřív , chůze už taky nic moc 🙈

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru