Ahoj, mám týden do termínu porodu. Už pár dnů se mi těžko chodí. Teď se k tomu přidalo i velmi časté chození na malou, bolest zad, tvrdnuti břicha. Včera jsem měla i prujem a v noci záchvaty hladu. Myslíte, že to může být příprava na porod? Myslím, že hlenova zátka mi už pár dní postupně odchází, ale jistá si nejsem. Děkuji za odpovědi.
Hele může a nemusí. Mě bolelo v kříži od čtvrtka,myslela jsem,že to bylo od žehlení. V pondělí už jsem těžce chodila a v podvečer jela rodit po tom,co mi doma praskla voda
Buď ráda že ti tělo dává echo. Já v den porodu ještě lezla po žebříku, jak laňka. Všechno v pohodě. A v jednu ráno jak když luskne prsty a najednou se jelo. A za 4 hodiny jsem měla malou na sobě. 8 dní před termínem. Byl to řádnej šok 😄😄
Může být. Mne se porod připravoval týden před samým porodem. Bolesti v kříži, tvrdnuti břicha i mne sem tam bolel podbrišek.
Dobrý den, myslíte si, že i těsněn před porodem je dobré mít sex?
@marketanova zalezi jestli odesla hlenova zatka/praskla plodova voda - pokud ano, tak bych sex uz vynechala
Jeee tak tohle mám tak 3 dny - kazdou chvilku na malou , jak sem nemohla chodit na velkou tak teď tak 3x denně , záda bolí břicho tvrdne víc než dřív , chůze už taky nic moc 🙈
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Všechno co píšeš je naprosto běžné . Ke konci tehu hold se to musí vydržet