chci se zeptat, zda je normalni mit prujem ke konci tehu...
proste jednou za tyden nebo dva nehlede na to co jsem snedla mam bolesti a prujem, na druhy den jsem opet fit.... Sama za sebe si myslim, ze jde o cisteni (detoxinaci) tela pred porodem... co myslite???
Ja mam prujem cele tehu 🙂 Ale v poradne pro tehotne rikali, ze prujem je znamka bliziciho se porodu, telo se cisti 🙂 U me to ale asi tak nebude 🙂))
Bliziciho se porodu??? nemam na porod jeste cas? I kdyz uz rada bych 😉 Tak snad je vse v poradku, v poradne se vzdy zapomenu zeptat dr.
Myslim, ze ten mesic pred porodem neni tak brzy na nejake ty priznaky bliziciho se mimiska 🙂 Navic to muze byt uz za tri tydny treba 🙂 V terminu rodi jen 5% zen 🙂 Nekdo ma poslicky take mesic pred terminem, myslim, ze je to individualni 🙂
to jsi me uklidnila 😉 ale ten 37tt uz je pry prakticky terminovy... ale je fakt ze poslicky mam od 30tt a zatim nic, tak treba budu i prenaset 😀
No, ja mam termin v pondeli a zadne poslicky se jeste nedostavily 🙂 Ale mas pravdu, miminko je od 37 tydnu zcela donosene a muze se kdykoliv narodit 🙂
Ahoj, já jsem měla tenhle problém prvních pár měsíců těhu, i když trpim na zácpu, dr. na gastro řikal, že je to normální, že za to můžou hormony, uvnitř těla vzniká různě tlak, jak mimi roste a činnost střev je pomalejší, tak si pak tělo samo "pomůže" se vyprázdnit. Každopádně s tim čištěním těla před porodem to asi tak bude, od té doby, co mi hrozí předčasný porod a začala jsem se otevírat mám průjem pořád. 😀
Ahojky holky,tak já jsem dostala průjem dnes ráno a chodím pořád na WC ☹
Je pravda, že naše miminko je větší a prý kdybych teď porodila, tak by mělo být vše v pořádku.
Holky to jste mě pěkné vyděsily ja 30tt a průjem mám asi tak 3 týdny a neřešila jsem to zatím nijak . 10.7. jdu do poradny a o tomhle problému si popovídám s lékařem. Na záchod chodím jednou za 3 dny a pokaždý jdu na řídko. Tak to abych si rychle vyprala miminkovský věci a dokoupila co mimčo bude potřebovat.
chila: neboj se, jeste mas cas na porod, mam poslicky taky od 30tt a jeste jsem neporodila, tak prujem to snad nezmeni 😉 Ale za optani nic nedas... ja se dnes v poradne ptala a odpoved znela, jak tu odpovedela kacak. 😉
Bobi dík uklidnila jsi mě mam za sebou 2 potraty do 3.měsíce těhotenství takže jsem asi větší strašpytel než která -koliv z vás. Tak to bude snad dobrý.
Já měla průjem více méně celé těhu 😀 😀
chila: ja verim, ze to bude v poradku! Preci jen jsi sikovne zvladla chlapecka udrzet v brisku do ted, tak uz se nemas ceho obavat! Miminko uz je celkem velike 😉
Holky ještě mi řekněte jak moc baštíte vytamíny a ovoce mě už ani jedno z toho moc nejede?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já jsem měla průjem jen v den porodu, jinak jsem na to vůbec netrpěla, spíše naopak