Příspěvek smazaný autorovi

dzungala
13. čer 2018

Dnes se tu ráno objevila nově založená diskuze autorkou "neznamkou". Jestli je porod taková hrůza, jestli je hodně krve a tak. Stihla jsem pročíst první stranu a nic mi na diskuzi nepřišlo nijak závadné. Když jsem po čase klikla na druhou stranu, objevilo se sdělení "Příspěvek smazán autorovi". Otázka směřuje na MK: Z jakého důvodu byla celá diskuze smazána?

Dále otázka na všechny. Když už jsme u toho mazání a tak... Taky jsem si párkrát všimla, že u některých přezdívek, resp. některých příspěvků se objevuje poznámka MK, že autor je nevěrohodný a bývala tam možnost si přečíst i ostatní příspěvky takového nevěrohodného autora. Vždycky jsem to listla celé a nikdy jsem nic nevěrohodného nezaznamenala, stačilo jen, že psali třeba něco o bylinkách, nebo nedejbože doporučili nějakou dietu nebo bylinu či čaj (atd.), žádné konkrétní firmy, žádná reklama, někdy jsem tam nenašla podezřelého vůbec nic. Tak mě napadlo, zda třeba i já bývám MK takto označena (protože počítám, že samotný autor o tom označení neví), protože se zde vyjadřuji k protikvasinkové dietě například a k jiným věcem, které mohou být týmem MK vyhodnoceny jako závadné. Nejde mi to do hlavy.

Zažila jste některá? Taky se vám stalo, že jste si příspěvky
"závadného autora" tedy pardon "nevěrohodného" přečetly a nic závadného jste neshledaly? Víte třeba některá o tom, že jste takto byl označena?

Jak hodnotíte takové zásahy ze strany MK? A proč si myslíte, že byla smazána ta diskuze o porodu?
Označím namátkou ty, které si z diskuze pamatuji:@odula, @neznamka, @normalnimatka.

zelenaesmolda
13. čer 2018

Taky by me to zajimalo...

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
versatilka
13. čer 2018

@dzungala mě napadlo, jestli tu diskuzi nesmazala sama zadavatelka? Je to možné? Nebo to pak píše jiný text? Taky mě kolikrát překvapí, co vše je totiž smazané..

xxx3d
13. čer 2018

@dzungala ahoj, to co píšeš je pro mě novinky, fakt je, že se na Koníkovi pořád ještě hůř orientuji 🙂
vadí mi třeba, že si nemůžu fultextově vyhledat diskuzi, a tady s tím mazáním celých diskuzí, kdyby bylo možné založit Otázku a Diskuzi, přičemž po zodpovězení otázky, dle parametrů zakladatelky by ji ukončila, tedy smazala a diskuze jako taková může pokračovat třeba pro nově příchozí, tak by se taky asi nic nestalo.
si teda myslím já.

konidana
13. čer 2018

uvedená konkrétní diskuze mi přišla ujetá a schválně tak založená ... Je dobře, že je smazaná. Jinak na označené "nedůvěryhodné" autory jsem také narazila, a většinou to je podezření na reklamu, ale málokdy se trefí.

letadylkokane
13. čer 2018

@versatilka nene, smazala to adminka. Nevim proc, nebylo tam nic zavadneho. Proste se jen holka bala porodu a ptala se na zkusenosti.

xxx3d
13. čer 2018

@letadylkokane hm, a když admini něco smažou, nenapíšou důvod? třeba že podobná diskuze už tady je, nebo pro nevhodný obsah, nebo tak podobně?

letadylkokane
13. čer 2018

@konidana co na ni bylo ujeteho? Jestli je neco ujeteho, tak zalozene diskuze pobiracek (zneuzivacek) davek a pak stale se opakujici, nove zakladane dotazy typu "mam jeden den zpozdeni, muzu byt tehotna?"

letadylkokane
13. čer 2018

@xxx3d u singl prispevku v diskuzi ano, tam je treba "smazano z duvodu neurazej/neprovokuj", ale kdyz smaznou celou diskuzi, tak ne.
Ja nemam rada mazani vseobecne. Vadi mi to v mediich a vadi mi to i tady. Svoboda slova je jen jedna a bud je, nebo neni.

zelenaesmolda
13. čer 2018

@letadylkokane jo a fotky tehotenskych testu,to je taky radost...

letadylkokane
13. čer 2018

@zelenaesmolda Presne tak...

xxx3d
13. čer 2018

@letadylkokane jo, v tom jsem s tebou zajedno.

berenika39
13. čer 2018

Tato konkrétní diksue byla založena fake profilem.

xxx3d
13. čer 2018

@berenika39 aha, a tak když je to fake profil, tak proč má možnost vůbec diskuzi založit? 🙂 bylo by jednodušší, kdyby ta možnost nebyla.

berenika39
13. čer 2018

@letadylkokane rozhodně to nebyla holka☹. Registurjí se tu i lidé, kteří tu nemají co dělat - tohle byl jeden z nich. ☹

letadylkokane
13. čer 2018

@xxx3d 🙂 To me tesi. Ja se v medialnim svete pohybuju uz deset let a fakt to zacina byt celkem hardcore. Ano, chapu, ze uplne ujete vulgarity, hranicici s trestnym cinem, nemaji ve slusne debate, co delat. Ale ja osobne treba dostala ban na iDnesu, protoze jsem kritizovala praci tamnich novinaru a pana (velko)majitele. A protoze jsem od fochu, tak jsem vetsinou tala do ziveho. A to se neodpousti.

letadylkokane
13. čer 2018

@berenika39 tak nebyla, co je na tom? I trolling muze byt nekdy smysluplny a rozproudi zajimavou debatu.

xxx3d
13. čer 2018

@letadylkokane chápu, taky máme v rodině, teď už jsou oba v důchodě, co se pohybovali v mediálním světe, konkrétně TV, dabing a tak... takže kolikrát zůstával rozum stát.
Nu, je těžká doba a svoboda slova tvrdě vykoupená.

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
letadylkokane
13. čer 2018

@dzungala jj, treba ted tady jedna holcina vytahla snad ctyri "snazilkovsky" debaty a praskla do nich fotku testu s vuditelnou druhou carkouva dotazem, co o tom soudime. Nechapu...

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
konidana
13. čer 2018

@dzungala Souhlasím s tebou, že je to tu poslední dobou mnohem více komerční.... samé reklamní testování apod.

letadylkokane
13. čer 2018

@konidana to je holt dan za to, ze je pristup na web bezplatny. Ted tady koukam zrovna na soutez, kde je vyhrou vikendova nalejvarna megapodvodnice Strunecke... 😀

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
konidana
13. čer 2018

@dzungala nevím, od té doby co furt mění vzhled, tak nějaké ty rubriky a "dny s..." už ani nevidím:D

blahova_andrea
13. čer 2018

konkrétní diskusi o porodu jsem prošvihla, ale po zkušenostech z dřívějška bych věřila tomu, že to založil nějaký úchyl, který se chtěl na toto téma pobavit a proto to bylo smazáno. ukájení tohoto typu asi nemáme žádná chuť podporovat, ne? 😉

letadylkokane
13. čer 2018

@blahova_andrea fakt neverim tomu, ze by mel nekdo sexualni uchylku zamerenou na porody... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru