Ahoj,
zajímalo zda jste si připlácely za přítomnost vámi vybraného lékaře při porodu, a pokud ano, tak kolik a v jakém městě?
Oficiáně by to mělo být možné po reformě od dubna, teď to zatím ještě oficiálně asi nejde, nebo ano?
Díky
d.
U nás (Roudnice n.L.) vyjde ofiko volba porodníka na 4.500,-, ale třeba můj gynekolog (není zaměstnancem místní nemocnice a vzájemně se neznají) by případně byl ochoten dorazit a dohodli jsme se, že bych ho měla u porodu místo manžela jako doprovod - takže za 500,-. Nakonec to nebylo potřeba, měla jsem tam nejlepší paní doktorku z oddělení a dorazil i primář (maminky kamarád), kterého jsem tam chtěla. Klidně bych ale zaplatila, pokud by bylo třeba.
Ano 🙂 V Praze v rámci programu to jde i ofiko a neofiko vím, že kamarádky platili (Praha) cca 10 - 15tis
Ano neoficiálně v Praze 🙂 12.000 ,-
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Oficialne to urcite nebylo, ale v tomto oboru je to celkem caste...je to na kazdem co chce a komu zaplatit. Netvrdim, ze je to spravne, ale...🙂 Ja si porodnika vybrala, ale protoze je to kamarad, penize jsem mu nedavala. Kdyz bych ale chtela nekoho konkretniho, asi bych neco i dala..No jo no 😉