ahoj maminy,
mám prosbičku, po porodu jsem měla dosti komplikací, takže jsem nemohla ihned začít cvičit...takže jsem začla pořádně až po 4týdnech...bříško mám ještě dost velké dá se s tím ještě něco dělat, nebo mi to už prostě zůstane?slyšela jsem že je třeba cvičit hned po porodu co nejdříve jinak to břicho zůstane...předem děkuji za každou radu!!
a po jaké době byl vidět nějaký výsledek?asi blbá otázka ale jaké stahovací kalhotky?
Hm, tak já cvičila hned od porodu a břicho mám stejně vytahaný jak klokaní kapsu 😒
Jéje,to je téma přímo pro mě ☹ Při prvním těhot.jsem přibrala /ne vlastní vinou 😀 / 25kg, ale všechno do břicha,takže jsem měla mega břicho,syn mel 4,5kg,no macek..Strie jsem ani snad neměla,jen takovy hnusny scvrklý vytahaný břicho..během krátké doby jsem se dostala na původní váhu /60kg/ ale to břicho už nebylo ono,bylo fakt nehezký ☹ Ted jsem 2 měsíce po druhém porodu,v těhot.jsem opět slušně přibrala /22kg/,12kg jsem shodila,10kg ješte stále mám-rozptýleno po celém těle ☹ ☹ Snažím se cvičit,ale ne vždy je čas a chut,večer jsem ráda,že sednu ke zprávám,a ještě abych se svíjela na karimatce? Snažím se jíst nějak střídmě,ale kojím,takže na dietu to taky moc nevypadá, váha už měsíc stojí a ne a ne se pohnout,a břicho?Vytahaný,svrklý,hnusný,visící..jsem z toho docela neštastná,každej mě utěšuje,že je ještě brzo a že se při kojení hubne..kojím jak o život a ani deko.. ☹
Holky,to břicho se až tak "samo"do původního stavu zrovna nedá.Musí se prostě cvičit.Já dělam ráno a večer 100 sklapovaček a břicho mám zase pěkně plochý 🙂K tomu se teda ještě snažim nepřejídat se a daří se🙂
Milly333:Tak zkus spát co nejvíc na břiše a třeba ještě podložit polštářem.Začít cvičit se stejně má až po šestinedělí,tak si určitě nic nezmeškala.Nedělky jen hodne jednoduché cviky, ale ty jsi měla navíc potíže, tak to neuspěchej a začni opravdu až po šestinedělí.
Milly333:Snad ti tohle neřekli v porodnici, že se má začít co nejdřív cvičit-to je nesmysl.Po porodu se tělo musí vzpamatovat a přehnaným cvičením by sis mohla ublížit 😒
No já po tom císaři začínám cvičit malinko až teď (2měsíce)...Protože jsem po porodu poměrně štíhlá /47kg/, tak velké břicho nemám. Ale je na něm vidět, že je pěkně slabé...zrovna výstavní není 😠 Jenže ono samo krásné po porodu nebude...cvičit, cvičit, cvičit...
Ahoj holky, tak já nabrala v těhu 10kg, má normální váha je 60kg a furt si držim těch 70kg... ☹ pravidelně jezdím na rotopedu každý den,nejím pečivo a stetjně to dolů nejde... 🙄 🙄 asi nebude stačit jen rotoped....že bych šla i do těch
sklapovaček??Terko 😀 😀 😀
Lída: Sklapovačky jsou super🙂
Jojo tak jsem ted skončila... 😀 a že to byla fuška .. než si člověk na ně zvykne ,pak už to snad půjde samo... 😝 😝 SI mě přeci viděla hrošice.. 😀 😀 😀 😀
Blázínku🙂Hrošice?Vždyť jsi štíhlá. Já poprvé udělala 3 🙂
štíhlá... 😝 si mě potěšila tedy ... to víže jsem než jsem otěhotněla jsem vypadala jako ty... 😖 no tak abych se přiznala tak já jsem udělala20 😅 😅 😅
Ahoj. Ja jsem 10 dni po porodu, pribrala jsem 30 kg. Ted nosim stahovaci pas, dost pevny, cvicim pri uspavani starsiho syna, protoze jindy moc casu nezbyva (priblizne 20 minut denne) a mazu se dost mastnym kremem a bricho uz je ploche, jen svaly jsou jeste trochu slabe. Doporocuju cvicit takto: lehnout si na zada, ruce zkrizit za hlavou a pritahovat hlavu, ale jen aby se lopatky odlepily od zeme, to uplne staci. To vse priblizne 5-10 minut v kuse (samozrejme delku zvysujeme postupne) a do mesice by brisko melo byt jako pred tehotenstvim, tedy vice mene. S mym prvnim ditetem to tak bylo do 3 tydnu. Preju hodne stesti.
Holky,díky moc za rady,už se na tom pracuje doufám, že to bude mít nějaký efekt!🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj,já sem nosila hned po porodu stahovací kalhotky a cvičila sem občas a samo se to zpravilo.