Předčasný porod. Může se projevovat křečemi do konečníku?

kackac120
27. srp 2019

Dobrý den, dnes jsem přesně ve 23tt a včera jsem dostala křeče do konečníku. Dnes ráno jsem měla křeče v pochvě ..jakoby kdybych měla menstruaci a právě se roztahovala. Trvalo to asi 5 minut a po celý den se mi stalo ještě 4x. Do toho ze mě začali vytékat výtoky. Ovšem žádné bolesti v podbřišku nebo jakékoliv jiné nemám. Prcka mám pořád dole a když jsem se radila s mamkou tvrdí, že se nejspíše připravuje na porod, tak mě tím dost vyděsila. Proto se chci jen zeptat zda si myslíte, že by to klidně mohlo být ono? Nechci hned běžet k doktorce a plašit. Už jednou jsem to udělala kvůli křečím v břiše a paní doktorka mě vysmála, že se mi jen zvětšuje děloha. Těhotná jsem poprvé takže vůbec nemám ponětí a dost se o prcka bojím. Ale třeba se o to jedná i teď?
Děkuji za jakoukoliv odpověď.

mimco
27. srp 2019

@kackac120 okamžitě na pohotovost!!! Tady to nikdo nevyřeší.....

lucka00024
27. srp 2019

@kackac120 vážně se ptáš tady???Jak se píše výš okamžitě pohotovost a držím palce

nazka
27. srp 2019

@kackac120 určitě na pohotovost.. Lepší 3x zbytečně než jednou nejet a něco podcenit
Dej pak vědět

adenka84
27. srp 2019

Jeď na pohotovost. Lepší 2x zbytečně než jednou pozdě. I za cenu, že budeš za hysterku. To co popisuješ v tvém týdnu běžné není.

kackac120
autor
27. srp 2019

Nevím jestli ještě počkat alespoň do zítra nebo jet nejlépe hned😏 nemám žádné bolesti nic.. co jsem četla po netu vždy je bolelo v podbřišku nebo jim tvrdlo bříško a tak.. mně tvrdne vždy dole, ale to je spíše tím, jak se tam vyvalí. Na kontrole jsem byla 14.8. a vše bylo v pořádku 😏ale máte pravdu. Kašlu na jejich posměšky.. radši vědět jestli je dítě v pořád..

lucka00024
27. srp 2019

@kackac120 a na co chceš čekat?Lepší zbytečně než....

lucka00024
27. srp 2019

@kackac120 nechci nic přivolávat ale zítra může být pozdě...

dominikaromanova
27. srp 2019

@kackac120, je to normální, některé ženy na to trpí, já tedy na to trpěla ve všech tehotenstvich. Nech si předepsat hořčík a pokud mas pochybnosti, upaluj na pohotovost pro klid duše. Zde Te nikdo neprohledne.

nazka
27. srp 2019

@kackac120 jed hned, prosimtě..

kackac120
autor
27. srp 2019

Tak jsem dorazila z pohotovosti a naštěstí to opravdu nic není 😊 mrňousek leží pořád dole, protože prý nemám moc místa 😏a kvůli tomu mám i stahy v pochvě. Jinak je malej v pořádku 😍 každopádně moc všem děkuji 😊

nazka
27. srp 2019

@kackac120 a můžeš klidně spát 👍

dominikaromanova
27. srp 2019

@kackac120, 👍

merope
28. srp 2019

@kackac120 Doufám, že na pohotovosti se ti nevysmáli. Tam totiž vždycky povídali a povídají, že raději 5x zbytečně než 1x pozdě. A pokud se ti gynekoložka vysmála, tak bych zvážila, jak moc to je, že se fakt vysmála a jak moc že jsi na to moc citlivá. Pokud opravdu vysmála, zvážila bych změnu (asi až po porodu, ale stejně) - tohle není dobře. Pokud jsi na to jen citlivější, tak bych jí to asi zkusila nějak minimálně naznačit, že jsi se bála jít za ní, že se ti zase vysměje - nemusela to tak ani myslet (já si takto něco podobně vyříkala s jednou sestrou v nemocnici, taky to tak nemyslela, ale hormony jsou hormony - a pak to bylo super). Taky se bojím, abych někoho zbytečně neotravovala a bála jsem se, zda to je ok, ale já měla problémy poměrně jednoznačné pro "jeď" a problémy, co jsem měla jednou, co by byly na jeď či nejeď nejisté, tak jsem byla zrovna v cizině a konzultovala po netu s kamarádkou porodní asistentkou. Matka čekající dítě má právo být vyplašená 😀

makronka222
28. srp 2019

Jaky posmesky? Nikdo se ambulanci nikomu nesmeje. Kazdej tam vi, ze prijet o pul dne pozde muze znamenat i fatalni nasledek. Ti rekl kdo, ze tam delaji naky posmesky? Matka po telefonu???? Omg. Az diteti bude zle, taky budes cekat 2dny nez uplne zkolabuje, aby melo smysl jit teprv k doktorovi?

dominikaromanova
28. srp 2019

@makronka222, možná by bylo fajn číst celou diskusi a ne hloupě kecat.

kackac120
autor
28. srp 2019

@makronka222 moji matku si do huby laskavě neber👏 děkuji 😉
A omlouvám se, že nejsem ta dokonalá máma jak si tady všichni představujete, ale abych kvůli každému dloubnutí běžela na pohotovost je docela i směšné pro mě 👍 zkušenosti s vysmátím mám takže mi nikdo nic po telefonu říkat nemusel.
Prostě je pro mě vše nové nemám kamarádky co by rodili nebo měli děti takže nevím co ani čekat od těhotenství .. co je normální, co ne.. ukamenujte mě všichni třeba 🤦

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru