Ahojky holky,
prosím vás, jaký prací prostředek používáte pro miminka? Chtěla bych univerzální, který můžu použít na bílé i barevné prádlo.
Díky za tipy
Persil sensitive. Ani netridim podle barev 🙂
Odzkoušela jsem oba výše zmiňované a skončila jsem u mýdlového slizu. Syn měl věčně suché flíčky na pokožce a opravdu to bylo práškem. Co peru ve slizu, není jedinej problém...
Začala jsem prát v Jelenovi klasický prací prášek - je jak na bílé tak na barevné. Peru v něm nám i malému a v pohodě.
Peru vsem v lovele i macham v lovele a za me 1*
Mrkněte na tuto řadu Sensitive. Je vhodná pro děti, lidi s citlivou pokožkou, atopiky. Neobsahuje plniče, které zvětšují objem, takže se dávkuje málo. Já jsem používala pro děti, teď už jsem přešla na klasický prášek na bílé a barevné. https://www.dedra.cz/cs/drogerie/prani/citliva-...
Eurona ma super praci prostredky, i detskou avivaz, voni jako Pedro zvykajda 🙂
Jj, praci gel od Eurony mi tak rozzaril bile fusky, ze mi bylo az hanba v nich chodit 😀
Mohu poprosit o info ohledne levnejsiho nakupu?
peru v Batole
Peru v jelenovi, a měla sem tekuty prášek dětský z Polska a taky se dal.
Prala jsem v Lovele,Batole, Persil sensitive, Ariel baby a teď používám Ariel sensitive.Ten nádherně voní a vypere i všechny skvrny
Syn je atopik a jen tak něco mu nevyhovuje. Persil ani Ariel nemůže, Lovela mi přijde, že zase vše nevypere tak, jak má. Známá mi dohodila výrobky od Eurony a s těmi jsem spokojená - ten prací prášek pro mimča má i "eko" známku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Lovela