🙂 🙂 Mamči, které porodní vložky byste doporučily? Které vám byly nejmíň nepříjemné?
Canpol Babies, jsou fakt obrovské a mají lepicí pásek 🙂
já byla spokojená s vložkama z DM 🙂 velice!
Mě nejvíc vyhovovali vložky od Hartmann Samu. 🙂
Hlavne hodne dlouhe a hrube 🙂 a hodne 🙂)) Batist flower jsou moc fajn!
Rozhodně ze začátku Batist Flower. Samu až později při slabším špinění..
Poprvvé jsme měla koupené ty Samu. Za mě hrůza. Musela jsem dávat dvě najednou. Ale každá to má jinak. Teď jsem si vyčetla ty batits flower, tak koupím ty.
Měla jsem různé vložky, ale Batist byly nejlepší. Ke 3. porodu kupuju už jen Batist.
zalezi jak silne budes mit ocistky , u prvnich dvou deti byl super batist, ted nemam ocistky skoro zadne, takze spis samu a intimky...
Za mě taky Batist 🙂
Samu jsou naprd, protékají, vůbec nesajou.... na 100% doporučuju Batist Flower...jsou sice dražší, ale stokrát lepší...k tomu síťovaný kalhotky raděj o číslo menší, páč se vytáhnou 😉 intimní gel jsem používala pak na zahojení od porodu až do konce šestinědělí Lactacyd pro šestinedělí zklidňující a Tea tree mycí gel od Müllera, který osvěžil 🙂 Jinak jak někdo doporučuje porodnické vložky s lepící páskou, ehm...rozhodně nedoporučuju!!!! porodnické vložky mají smysl toho, že spodek musí větrat...jakmile se díky igelitu či lepící částy spodek zapaří, hrozí komplikace při hojení ran!!!
Každopádně BATIST!!!
Batist flower
Taky hlasuju pro Batist flower 🙂.
Nase PA v kurzu nam doporucila Samu midi a Batist 😊
Batist. Jsou prijrmne, dlouhe. Jsou o kus delší nez samu
V DMku mají uplně stejné jako BATIST, jen se jinak jmenujou
Batist 🙂
Nejlepsi byly Batist flower, Samu byly hodne kratke a nemely drazky jako ty Batist.
Za mě také jedině Batist flower 🙂
Batist flower supr, neprotekly a mekky. Samu spise ke konci sestinedeli
Já jsem taky pro Samu, připadaly mi naprosto nejlepší, ale každému vyhovuje něco jíného 🙂 zkus se na ně podívat, jsou i za dobrou cenu 🙂 https://www.ageo.cz/produkt/samu-porodnicke-vlozky-20ks
Po porodu Batiste,ke konci staci Samu 🙂
Já používala v porodnici Samu od Hartmannu, velikost midi, jsou fakt veliké. A balení bylo taky veliké - měla jsem do porodnice větší balení vložek než plínek 😀 a po porodu Batist. Ty jsou trochu tvarované, takže dobře sedí. Rozhodně bych ale nekupovala s lepícím páskem - porodní vložky mají být co nejvíce prodyšné...
Jako většina holek mám dobrou zkušenost s Batist
Ahoj,
ja jsem koupila od dvou znacek Batist a Fide a jsou uplne stejne a od Fide jsou levnejsi, tak pouzivam ty http://www.pilulka.cz/dhv-extra-save-vlozky-por...
Batist flower ze začátku a pak Samu od Hartmana.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Batist Flower vlozky a Molipants (inkontinencni) kalhotky sitovane.