Holky, je mozne si v Podoli v dnesni dobe priplatit za vlastni PA? Nemyslim privest si ji, ale domluvit se primo s tamni PA. Vim, ze to jde u Apolinare a na Bulovce, ale ja mam jiz registraci v Podoli.
A jake jsou Vase zkusenosti s touto porodnici? Prosim o novejsi zkusenosti... Dekuji moc. Lenka
@lela82 jelikož už mám Podolí hodinu cesty tak jsem si vybrala ještě Nymburk (10min cesta) protože tam pracuje známá jako PA, ale nemají novorozeneckou JIP. Ta moje PA pro Podolí ze zdravotních důvodů už nepracuje, ale byla mi u prvního porodu a slíbila, že mi odrodí i druhé, ale jen v Praze. Pořád je těch soukromých PA málo :(
@lennus a dala byste mi na ni kontakt? Zkusila bych se s ní spojit, jestli má v ten termín volno. PA moc nejsou, tak jestli jste byla s dulou spokojená, zkusila bych ji. Já jen nechci žádnou moc takovou ezo... Ale hlavně, ať je hodná a milá a dokáže mi poradit, jak ulevit od bolesti, zodpovědět moje otázky, které možná budou porodní asistentky otravovat, ale já jako prvorodička nemám zkusenosti a at je tam pro mne.
@dandaa muzu se zeptat, tam se rekonstruovali jen nadstandarty nebo cele sestinedeli?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nejde to, kamarádka tam pracuje a už si nelze vybrat PA a ani lékaře. Je to prý kvůli tomu, že jich je málo a narušilo by to jejich služby. Taktéž tam mám registraci a domluvenou PA, která tam dřív pracovala. Jen bych tam chtěla rodit v případě pokud se mi porod rozjede dřív než ve 36tt. Potom už mám vybranou jinou porodnici,kterou má blíž.