Porodní bolesti vs. poslíčci

geilinka
4. únor 2018

ahoj, jsem 38+4 a už tak čtyry dny mám cca po 8-10 hodinách useky bolestí začínající jako menstruační, následně se jakoby zapálí záda a ve vlnách se to valí přes břicho, které je tvrdé jak šutr. Období trvá cca 1,5-3hodiny. Ve vaně to přejde a jakmile vylezu do 10min se to začne opakovat od začátku. Během dne cítím jakoby mi ty sedací klouby jakoby vypadávaly z těch jamek (nevim jak to popsat). Pohyby cítím normálně, jen je dítě klidnější (tolik nerotuje), je hlavou dolu. A mám takový hustý hlenovitý výtok. Chápu, že se tělo připravuje k porodu, jen se bojim, jestli je to tak v pořádku? vždycky když už si řeknu, že radši pojedu tak to ustane. První porod byl rychlý.

pasiba
4. únor 2018

Já myslím, že je to v pořádku 🙂 máš to už tak 4 dny a kontroly se dělají každý týden. .... Takže jdeš na začátku týdne na kontrolu ..... tam ti určítě řekne jak to vypadá 🙂

geilinka
autor
4. únor 2018

@pasiba tojo mě jde o zkušenosti, sem nervozní jak sáňky v létě 😀 na kontrolu jdu zítra 😀

pasiba
4. únor 2018

Vůbec se neboj 🙂 Já rodim za 50 dni a jsem taky dost nervózní. Včera me bolelo bricho a to bys koukala jak jsem byla vykulena a to budu rodit už potřetí 😃

geilinka
autor
4. únor 2018

@pasiba 😃 já asi naposled. Teď ještě začínají ty inteligentní nálady kdy bud bulim nebo sem nas*aná 😃 a hnízdící virus. Muž je ze mě na prášky.

pasiba
4. únor 2018

Můj muž si myslí, že po porodu moje láska k čistotě odejde 🙂 no neříkám mu ..... ze je to ještě horší 😄 nechávám mu to jako příjemné překvapení 😆

geilinka
autor
4. únor 2018

@pasiba já ani tak nemám uklízecí mánii jako spíš všecko stěhovat a přerovnávat a muž to uplně nesnáší 😀
pak nemuže najít ani slipy 😀

pasiba
4. únor 2018

Já zase všechno peru, protože mam hodne citlivý čenich a pořád potřebuju cítit vůni. Luxusně mi voní CIF. A když přijde pes ze zahrady tak ho prejedu vonavyma kapesnickama 😃 škoda, že tu vůni cítím vždy jen chvilku 😢😆 no přiznávám ..... nechtěla bych byt chlap a Mít doma těhotnou 😆

pekkaa
4. únor 2018

Je to normalni. Telo se muze pripravovat na porod nekolik dni. Myslim, ze brzy porodis. Az to bude ale opravdu porod, tak to poznas

andyasofi
6. únor 2018

Mám teď úplně to samé, buď v klidu vše je jak má být. Brzy budeš mít drobečka u sebe 🙂

geilinka
autor
7. únor 2018

@andyasofi no běží mi poslední týden 😀

STÁLE JSME 2v1 😀

andyasofi
8. únor 2018

@geilinka taky taky... 😁 Všechny měsíce měly 30.dni jen ten poslední jich má snad 90. 😂😂

geilinka
autor
8. únor 2018

@andyasofi nooo hlavně že se nervuju jestli neporodim moc brzo a ted se začínám bát že budu přenášet....jsem víc nervní jak u prvního

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru