ahoj, jsem 38+4 a už tak čtyry dny mám cca po 8-10 hodinách useky bolestí začínající jako menstruační, následně se jakoby zapálí záda a ve vlnách se to valí přes břicho, které je tvrdé jak šutr. Období trvá cca 1,5-3hodiny. Ve vaně to přejde a jakmile vylezu do 10min se to začne opakovat od začátku. Během dne cítím jakoby mi ty sedací klouby jakoby vypadávaly z těch jamek (nevim jak to popsat). Pohyby cítím normálně, jen je dítě klidnější (tolik nerotuje), je hlavou dolu. A mám takový hustý hlenovitý výtok. Chápu, že se tělo připravuje k porodu, jen se bojim, jestli je to tak v pořádku? vždycky když už si řeknu, že radši pojedu tak to ustane. První porod byl rychlý.
Vůbec se neboj 🙂 Já rodim za 50 dni a jsem taky dost nervózní. Včera me bolelo bricho a to bys koukala jak jsem byla vykulena a to budu rodit už potřetí 😃
Můj muž si myslí, že po porodu moje láska k čistotě odejde 🙂 no neříkám mu ..... ze je to ještě horší 😄 nechávám mu to jako příjemné překvapení 😆
Já zase všechno peru, protože mam hodne citlivý čenich a pořád potřebuju cítit vůni. Luxusně mi voní CIF. A když přijde pes ze zahrady tak ho prejedu vonavyma kapesnickama 😃 škoda, že tu vůni cítím vždy jen chvilku 😢😆 no přiznávám ..... nechtěla bych byt chlap a Mít doma těhotnou 😆
Je to normalni. Telo se muze pripravovat na porod nekolik dni. Myslim, ze brzy porodis. Az to bude ale opravdu porod, tak to poznas
Mám teď úplně to samé, buď v klidu vše je jak má být. Brzy budeš mít drobečka u sebe 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já myslím, že je to v pořádku 🙂 máš to už tak 4 dny a kontroly se dělají každý týden. .... Takže jdeš na začátku týdne na kontrolu ..... tam ti určítě řekne jak to vypadá 🙂