Ahojky těhulky a maminky, jsem prvorodička a tak vůbec nevím, co si o tom myslet.
Ale už pěkných pár dnů ze mě vytéká takový hlenovitý bílý výtok. Včera zas jsem měla průjem, kdy během dne jsem musela 4x na wc a večer mi pak dost pěkně tvrdlo břicho, až to dosti bolelo, ale bylo to nepravidelný, možná jen takové ty ms bolesti neustáli, ty mám pořád a to jsem si před spaním dala horkou vanu.
,yslíte, že by to mohl být začínající porod? Bolej mě kříže a děsně mě bolí celý spodek, někdy ani chodit nemohu. Minulý týden ve čtvrtek jsem byla u dr a prý jsem otevřená na špičku prstu, čípek ma prý 2 cm a je polotuhý. A já jsem totál zmatená. :(
hlen je nejpíš ta zátka, a jinak myslím, že jsu to poslíčci, a jak píše craki.. kontra jsou takové bolestivé ve vlných.. bolest se zvyšuje , chvíli se drží a zase ustupuje, ms bolesti jsou poslíčci
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hlenovity výtok může byt hlelnova zátka. Někomu prý odchází docela dlouho..
A PA nám rikala, ze porodní bolesti poznáme podle toho, ze už je nerozezene ani hodinová vana a při stahu nebudem schopne mluvit a reagovat, jen prodychavat..
Pokud ti zatím pomáhá tepla voda a bolesti jsou nepravidelně, zejména v podbřišku, byla bych v klidu. Někdo ma poslicky i 3 týdny 🙂
Jinak ta bolest se prý pak rozleze na cele břicho a žádá, nejen podbřišek a krize...