Ahoj chtela sem se zeptat od 4 let mam vrozenou srdecni vadu a chtela bych vedet jak bude probihat porod jeszli mate nejake zkusenosti 🙂 dekuji
No presne nevim jak se jmenuje 🙂 ale chodim co rok a pul na kontroly operace zadne za sebou nemam tak si myslim ze vazne to asi nebude tak moc 24 jdu k doktorce prave ze srdcem tak uvidime co mi rekne
Tak v tom případě bych si neděla moc starosti, jestli nebereš léky, nebyla si operovaná a nijak tě to neomezuje, tak to asi bude v pohodě.
No doufam ze jo 🙂 v te karte co mam od mala k tomu srdci jake zakroky muzu a jake ne tak je tam napsane normalne porod ale pri infekci bych mela brat antibiotika pred tim porodem tak sem zvedava 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dost záleží jakou srdeční vadu máš....?Já mám kombinovanou vrozenou srdeční vadu, konkrétně dvojvýtokovou pravou komoru s aortální regurgitací myslím, jsem po pěti operacích a další mě v budoucnu čekají...Vždycky mi tvrdili, že budu rodit císařem, protože tlačení je pro mě moc nebezpečný, ale teď na mě vyrukovali s přirozeným porodem s tím, že mi v 2. době hodně pomůžou, abych moc netlačila, tak nevím...