Ahoj holky, které jste rodily s epiduralem. Kdy vám napíchli první dávku? A za jak dlouho jste potom odrodily? Mám od doktorky napsaný : bezbolestný porod, tak nevím, co mě čeká. Děkuju
Do 20 minut jsem porodila 15 minut jsem chodila po porodním sále 2 minuty si hledala vhodné místo a na 3 zatlačení byl venku
Me ho dali po 12ti hodinach, kdyz jsem byla otevrena na 5 nebo 6 cm. Ted uz presne nevim. Uleva prisla okamzite, ale porodila jsem az za dalsi 4 hodiny, bezbolestne to uz pak rozhodne nebylo 🙂 ale za ty 2 hodiny, co ucinkoval poradne, jsme si neuveritelne odpocinula.
Píchli mě po 20h 5minutových kontrakcí, neotevírala jsem se. Do půl hoďky úleva, trochu jsem se prospala, protože jsem byla vzhůru 2 dny. Další dávku mi už nedali, abych věděla, kdy mám tlačit. Porodila jsem asi 4h po píchnutí. Bezbolestné to fakt nebylo, závěrečné kontrakce jsem si "užila" se vší parádou. 😅
Dali mi ho po 20ti hodinách neotevírání se, byla jsem vyčerpaná od bolestí.. Dali mi ho v 8 ráno, v 10:30 druhou dávku a když přestal účinkovat, šla jsem rodit, takže mi už nestihli dát 3. dávku a já rodila bez něj.. Malej se narodil 13:42 v normálních bolestech..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dali mi ho po 24 hodinách (ne)otevírání a za 2 hodiny přesně jsem porodila