Porod s epidurálem, kdy vám napíchli první dávku?

bloody
20. kvě 2016

Ahoj holky, které jste rodily s epiduralem. Kdy vám napíchli první dávku? A za jak dlouho jste potom odrodily? Mám od doktorky napsaný : bezbolestný porod, tak nevím, co mě čeká. Děkuju

dudysek
20. kvě 2016

Dali mi ho po 24 hodinách (ne)otevírání a za 2 hodiny přesně jsem porodila

aninousek
20. kvě 2016

Do 20 minut jsem porodila 15 minut jsem chodila po porodním sále 2 minuty si hledala vhodné místo a na 3 zatlačení byl venku

pincola
20. kvě 2016

@bloody U mne epidurál porod zpomalil, museli mi píchnout oxitocin. Porodila jsem asi 3 hodiny od epidurálu a dostala jsem ho otevřená na 8 prstů, takže tak na hraně. Jinak mi velmi pomohl. ne že je porod bezbolestný, ale úleva přišla hodně znatelná. nebála bych se toho.

boruvka878
20. kvě 2016

Me ho dali po 12ti hodinach, kdyz jsem byla otevrena na 5 nebo 6 cm. Ted uz presne nevim. Uleva prisla okamzite, ale porodila jsem az za dalsi 4 hodiny, bezbolestne to uz pak rozhodne nebylo 🙂 ale za ty 2 hodiny, co ucinkoval poradne, jsme si neuveritelne odpocinula.

veraga
22. kvě 2016

Píchli mě po 20h 5minutových kontrakcí, neotevírala jsem se. Do půl hoďky úleva, trochu jsem se prospala, protože jsem byla vzhůru 2 dny. Další dávku mi už nedali, abych věděla, kdy mám tlačit. Porodila jsem asi 4h po píchnutí. Bezbolestné to fakt nebylo, závěrečné kontrakce jsem si "užila" se vší parádou. 😅

petma112
22. kvě 2016

Dali mi ho po 20ti hodinách neotevírání se, byla jsem vyčerpaná od bolestí.. Dali mi ho v 8 ráno, v 10:30 druhou dávku a když přestal účinkovat, šla jsem rodit, takže mi už nestihli dát 3. dávku a já rodila bez něj.. Malej se narodil 13:42 v normálních bolestech..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru