Porod nebo zaražené prdy. Co myslíte?

pajulisek
27. pro 2019

Ahoj holky,možná se mi budete smát ale já už fakt nevím jsem 37+0 dnes kontrola vše v pořádku (od 33tydne hrozí předčasný porod) poslíčky mám docela často ale teď se mi stalo 3x za sebou že jsem dostala silnou křeč do břicha jako hodně silné ms bolesti ale po chvíli to přešlo šlo to i do zad interval není přesný mám být ve střehu nebo myslíte že to může být pouze k nachlazení?

rebe
27. pro 2019

Pokud jsi 37+0, tak klidně můžeš do pár dnů poradit, i pokud to byly zaražené větry. Ale je zbytečné být ve střehu, až to přijde, tak to poznáš, neboj 🙂

jjasmina
27. pro 2019

@rebe Já jsem sama zvědavá, bojim se abych si nezavolala sanitku pozdě 😀

pajulisek
autor
27. pro 2019

@rebe no bolest to teda byla slušná už jsem uporiznovala manžela ať radši to pivo odloží 😂😂 uvidim ale bojím se že to poznám až pozdě že mi třeba nepraskne voda nebo mi praskne voda ve vaně atd 🤣🤦

vladienka
27. pro 2019

@jjasmina
@pajulisek tych prekotnych porodov je fakt minimum, spoznate to velmi dobre a bude na to kopu casu, nebojte 🙂

pajulisek
autor
27. pro 2019

@vladienka snad máte pravdu 😊 ale kdyby to bylo třeba za hodinu od příjezdu do porodnice (tu máme cca 10 minut) vůbec bych se nezlobila 🤣😂

vladienka
27. pro 2019

@pajulisek drzim palce 👍

pajulisek
autor
27. pro 2019

@vladienka děkuji

jjasmina
27. pro 2019

Kamoška když rodila tak dojela do nemocnice, tam jí sestra, řekla , že je prvorodička a že to tak rychle nepujde a málem porodila už ve výtahu 😅

pajulisek
autor
27. pro 2019

@jjasmina já už jsem hodně krát slyšela že bylo řečeno jste prvorodičky to bude trvat a šup šup a mincí venku div ne na chodbě

jjasmina
27. pro 2019

@pajulisek No výjimky určitě jsou 🙂 Kamoška přijela po 6 do porodnice a o pul 9 bylo po všem 😀 To bych taky chtěla

pajulisek
autor
27. pro 2019

@jjasmina to by se mi taky líbilo 😊 ale jak se znám budu po mamce 16 hodn 🤦🤦

vejapa7658
27. pro 2019

@pajulisek keď to príde spoznáš to 😊. Ak ti aj neotečie voda (mne pri druhom odtiekla až v nemocnici tesne pred samotným pôrodom ) tak podľa kontrakcii zistíš - budú pravidelné a interval sa bude skracovať. Ako si na tom teraz? Prestalo to?

aneta15
27. pro 2019

@pajulisek já měla taky prekotnej a rozhodně se neboj, to poznáš 😉 voda mi nepraskla ani u jednoho, pichali mi ji na sale

pajulisek
autor
27. pro 2019

@vejapa7658 jojo přestalo to 🙂 ale furt mám jakože slabší ms bolesti a tvrdnutí břicha

@aneta15 a jak dlouho trvalo porod jestli se můžu zeptat?

pajulisek
autor
28. pro 2019

Holky chtěla jsem se zeptat,pořád mám ms bolesti jinak nic ale když se na WC utru tak to mám jakože nahnědlé?? Měl to někdo taky tak?

aneta15
28. pro 2019

@pajulisek tak doma jsem byla tak hodinu a pořád nevedela jestli jo nebo ne, pak jsem řekla, že radši pojedeme. Po cestě to bylo už k nevydrzeni cca 20 minut a porodila jsem 8 minut po příjezdu do porodnice. To byl druhý porod. První trval 14 hodin.

pajulisek
autor
28. pro 2019

@aneta15 takže mám být radši ve střehu? ... Já i ty MŠ bolesti mám nepravidelně

fouskovi
28. pro 2019

@pajulisek tak si zkuste dát horkou vanu nebo sprchu pokud je to k porodu tak se to rozjede a když jen poslicci tak zklidní

aneta15
28. pro 2019

@pajulisek těžko říct, jen jestli se Ti rozjede porod tak to určitě nepřehlédnes 😉 u nás před Vánoci porodila známá v lese 😁 zavolali po cestě sanitku a tatínek si to odrodil sám...sanitka přijela až k hotovému...to je noční můra moje i mého muze. Já rodila ve 38+2. Teď čekám třetí tak doufám, že to bude rychle ale ne zas moc

pajulisek
autor
28. pro 2019

@aneta15 hezký 🤦🤣 taky doufám že to bude rychle ale až takhle rychle to být nemusí 🤣🤣

brookmichaela
30. pro 2019

Ja jsem treba u druheho porodu vubec nepoznala ze rodim, nebo spis jsem si tim nebyla jista. Protoze u syna mi praskla voda a rodila jsem jeste dalsich 10h a u dcery me probudilo mensi bolest bricha a za 1,5h byla na svete. Skoro jsem ani nestili do porodnice kdyby me tam neposlala moje dula.

hasara33
30. pro 2019

@pajulisek ahojky, hele já ke konci těhotenství trpěla na zaražený prdy dost a byla to občas taková bolest až jsem se svíjela 😁 takže můžou to být jen prdy a může se klidně něco chystat, to ti bohužel nikdo s jistotou neřekne ....jinak porod mi začal nakonec doma prasknutím vody, pěkně to plesklo o zem a byla toho slušná nálož 😂

pajulisek
autor
30. pro 2019

@hasara33 já na to práce noc netrpim ale uvidíme stejně to neovlivnim 🤣 tak doufám že ti bude po tom co poradně vytru abych se mohla hned naštvat že jsem to dělala zbytečně 🤣🤣

hasara33
30. pro 2019

@pajulisek a aby toho nebylo málo tak jsem ještě minutu na to začala zvracet 🙄😂 takže naše plovoucí podlaha byla nejen od plodový vody, ale ještě ke všemu poblitá 😰😂 a schytala to i zeď takže chudák manžel hned, co přijel domů z porodnice tak musel nejenom vytřít, ale ještě vymalovat 🙄 takže doufej spíš, že to začne "zařazenými prdy" 😂

pajulisek
autor
30. pro 2019

@hasara33 no tak to doufám 🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru