Ahoj holky,možná se mi budete smát ale já už fakt nevím jsem 37+0 dnes kontrola vše v pořádku (od 33tydne hrozí předčasný porod) poslíčky mám docela často ale teď se mi stalo 3x za sebou že jsem dostala silnou křeč do břicha jako hodně silné ms bolesti ale po chvíli to přešlo šlo to i do zad interval není přesný mám být ve střehu nebo myslíte že to může být pouze k nachlazení?
Kamoška když rodila tak dojela do nemocnice, tam jí sestra, řekla , že je prvorodička a že to tak rychle nepujde a málem porodila už ve výtahu 😅
@pajulisek keď to príde spoznáš to 😊. Ak ti aj neotečie voda (mne pri druhom odtiekla až v nemocnici tesne pred samotným pôrodom ) tak podľa kontrakcii zistíš - budú pravidelné a interval sa bude skracovať. Ako si na tom teraz? Prestalo to?
@vejapa7658 jojo přestalo to 🙂 ale furt mám jakože slabší ms bolesti a tvrdnutí břicha
@aneta15 a jak dlouho trvalo porod jestli se můžu zeptat?
Holky chtěla jsem se zeptat,pořád mám ms bolesti jinak nic ale když se na WC utru tak to mám jakože nahnědlé?? Měl to někdo taky tak?
@pajulisek těžko říct, jen jestli se Ti rozjede porod tak to určitě nepřehlédnes 😉 u nás před Vánoci porodila známá v lese 😁 zavolali po cestě sanitku a tatínek si to odrodil sám...sanitka přijela až k hotovému...to je noční můra moje i mého muze. Já rodila ve 38+2. Teď čekám třetí tak doufám, že to bude rychle ale ne zas moc
Ja jsem treba u druheho porodu vubec nepoznala ze rodim, nebo spis jsem si tim nebyla jista. Protoze u syna mi praskla voda a rodila jsem jeste dalsich 10h a u dcery me probudilo mensi bolest bricha a za 1,5h byla na svete. Skoro jsem ani nestili do porodnice kdyby me tam neposlala moje dula.
@pajulisek ahojky, hele já ke konci těhotenství trpěla na zaražený prdy dost a byla to občas taková bolest až jsem se svíjela 😁 takže můžou to být jen prdy a může se klidně něco chystat, to ti bohužel nikdo s jistotou neřekne ....jinak porod mi začal nakonec doma prasknutím vody, pěkně to plesklo o zem a byla toho slušná nálož 😂
@pajulisek a aby toho nebylo málo tak jsem ještě minutu na to začala zvracet 🙄😂 takže naše plovoucí podlaha byla nejen od plodový vody, ale ještě ke všemu poblitá 😰😂 a schytala to i zeď takže chudák manžel hned, co přijel domů z porodnice tak musel nejenom vytřít, ale ještě vymalovat 🙄 takže doufej spíš, že to začne "zařazenými prdy" 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud jsi 37+0, tak klidně můžeš do pár dnů poradit, i pokud to byly zaražené větry. Ale je zbytečné být ve střehu, až to přijde, tak to poznáš, neboj 🙂