Porod koncem pánevním v Havlíčkově Brodě

petkab82
16. led 2015

V příštím týdnu - pokud to na mě nepřijde dřív- se budu muset rozhodnout jestli budu rodit KP přirozeně a nebo císařem. Zatím jsem rozhodnutá pro přirozený porod. Lékaři mi řekli, že by to mělo jít, že se to ještě přeměří těsně před, ale jako druhorodička bych to měla zvládnout s váhou dítka do 3500g vpohodě. Zatím 14dní před termínem máme váhu cca 3284g a první dcera měla odhad 3700g a nakonec vážila 3450g a to jsem dva dny přenášela🙂 Chtěla bych vědět jestli zde náhodou někdo nerodil KP v porodnici v Havlíčkově Brodě a jaké má zkušenosti a kdo mu vedl porod.

mrabbit
23. dub 2017

@petkab82 Ahoj, chci se zeptat, jak to nakonec dopadlo? 🙂 Rodila jsi v Brodě KP? Díky.

petkab82
autor
24. dub 2017

@mrabbit Ahojky nakonec jsme s porodními boletmi jela do porodnice v HB o týden dřív, samozřejmě když jsme tam přijeli tak už se nic nedělo a byla jsme tam za exota, ale že když už jsme tam tak uděláme zítřejší prohlídku na kt, jsme ba objednaná. Jak jsem si sundávala kozačky tak mi prdla voda a už to kolem mě začlo kmitat. nakonec jsem musela na císaře, protže tam Hanička strčila nožičku a pan doktor ji až do převozu na sál ve mně držel aby porod nepokračoval a necpala tam druhou nohu.
takže podod KP se nakonec nekonal a musela jsem an rychlou sekci.

mrabbit
24. dub 2017

@petkab82 Téda, tak hlavně že to dobře dopadlo a byla jsi v porodnici 🙂 Ty děti se cpou ven vším možným 🙂

petkab82
autor
25. dub 2017

@mrabbit jo jo vše nakonec dopadlo dobře. prý bylo štěstí, že se šlo na císaře, prý byla kompletně omotaná pupeční šňůrou, jen tu nohu měla volnou a strkala ji kam neměla🙂 🙂 Jinak personál v HB byl super, Hanču jsem rodila v úplňkovém babyboomu, takže co byly po mně už leželi na gynekologii, protože se do porodnice nevešli🙂 A personál to zvládal perfektně, v tomto jim nemohu nic vytknout.

mrabbit
25. dub 2017

@petkab82 Já tam rodila poprvé a také jsem byla spokojená. Teď se tam chystám znovu 🙂 Ty pupeční šňůry kolem dětí jsou hrozný, toho se taky děsím.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru