Ahoj maminky, máte některá určitě zkušenosti s porodem do vody? A konkrétně v Praze? Chtěla bych na tuto metodu proudu jít tak mě zajímá každý ohlas děkuji a mějte krásný den 🤗
Nemám s tím zkušenost, ale známá ano, myslím, že v Neratovicích a děsně si to chválila.
U nás nic takovýho nebylo možný, všechno prostě bylo a proběhlo úplně jinak než si člověk plánoval a než chtěl 🙂
Zatim zkusenost nemam, ale taky bych touto cestou chtela jit. Take jsem to slysela o Neratovicich. Mam v planu se tam vyrazit kouknout a zjistit co a jak. Nastesti mam jeste spoustu casu. Zjistila jsem, ze v dnesni dobe se uz prirozene porody do vody, bez analgetik a lekaru moc nenosi. Neco jako "Porod si sam" uz neexistuje.
Tak zmena. Dnes uz porod do vody nedelaji ani v neratovicich. Posledni nadeji mam v nemocnici v Horovicich.
@barboralauren V Praze můžeš do vody rodit leda tak doma, bohužel... Neratovice ani Hořovice taky porod do vody nedělají. Pouze Rakovník.
To nechápu, z jakého důvodu nic není v hlavním městě Praha🤔přitom mi to přijde jako moderní věc a navíc velmi antistresova než mít pripoutane nohy na koze🙈
@barboralauren ja to vim naprosto presne, proc to v Praze nepodporuji. Maji tu porody jak na bezicim pase, rodicky se jim hrnou i bez jakyhkoliv alternativnich moznosti porodu a navic, v Praze jedou na rychlost, ne na zazitek a prirozeny prubeh porodu.
Dobrý den 🙂 Chtěla bych poprosit maminky, které mají zkušenost s porodem do vody o vyplnění dotazníku, moc by mi to pomohlo 🙂 Děkuji mnohokrát
https://prinos-vody-behem-porodu.vyplnto.cz/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
*porodu