Ahoj holky rodila už nektere počas corona vírusu?jak to je prosím museli ste mať masku počas pôrodu?bola ste sama na izbe môžem poprosiť informácie skúsenosti. Ďakujem dievčatá.
Pokládala jsem tenhle dotaz tady ve skupině porodnice České Budějovice, tak můžeš nakouknout a nebo zadej dotaz také přímo do skupiny porodnice, pro kterou si se rozhodla. Při příjmu si řekni o nadstandard a samotu máš jistou a během porodu ty jako hospitalizovaná nemusíš mít roušku. Doktoři se chrání respirátory.
@maaaadlaaaaa No, rict si o nadstandard samozřejmě muze, ale samotu to nezajisti, neb jednak nekde maji i 2 luzkove a druhak nemusi byt volny.
@j.a.n.i Pouze rada pro autorku nic víc. Pokud chce samotu jistě si zjistí počet lůžek a další věci a nepůjde tam, kde to neposkytují nebo jich je tam málo. O tomhle tu polemizovat nebudu, vždy se dá najít nějaký problém proč něco není možné.
Ze začátku jsem roušku měla. Pak ne a ke konci jsem o nějaký roušce neměla ani ponětí. 😀 na pokoji jsem se slečnou roušku neměla, pouze když jsem šla na hlavní chodbu a s malou na vyšetření.
@nanyh dekuji .moc
Roušku jsem neměla, nikdo ji po mě nechtěl a na pokoji taky ne, jen na chodbu když jsme šli 😊 a když mě vezli z pokoje na porodní sál tak jsem ji taky nemusela mit asi si na to ani sestřičky nevzpomeli v tom chaosu 😂 na pokoji jsem sama nebyla ale u nás jsou na pokoji max. 2 takže pohoda.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co vím, tak je to různé, záleží na směně a konkrétní porodnici. Na fb je skupina, kde se píší recenze na porodnice. Když si tam vyhledáš tu "svoji" určitě najdeš aktuální informace. 😉