cakam na porod a kedze som v nemocnici, nemozem vyuzit prechadzky...mate nejake typy na urychlenie otvarania krcka maternice? ktore polohy vam odporucali na predporodnych kurzoch? dakujem
Když už pak začínáš rodit a máš i kontrakce, tak často pomáhá teplá koupel, nebo teplá sprcha, že porod jakoby rozjíždí 🙂 ale nevím, jestli už ti porod začal, nebo ne 😉 Tak hodně štěstí 😉
ked ti ani to nepomoze co pisali baby tak mali by ti oni dat cipky na zmeknutie krcka aby povolil a zacala sa otvarat nechcem ta strasit ale moze tio skoncit aj cisarskym pokial sa neotvoris.ale nerobim zavery a nechcem ta strasit lebo ozaj nepisala si ci ti uz porod zacal alebo ty tomu chces len pomoct a urychlit to.
valikav...mna supli do vane s teplou vodou a trosku mi to pomohlo 😉 a este ze aj chodza pomaha ale ja som nebola schopna...drzkam palceky
Mě posadili na záchod, aby fungovala přitažlivost zemská. Už jsem to slyšela od více známých, funguje to. A otevřená jsem byla opravdu rychle. Tak klidný a rychlý porod, zdravé a šikovné miminko.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj Valikav, nám v kurzu ukazovali takové různé polohy - když porod nepostupuje a taky na urychlení té první doby porodní (což je otevírací)......... více méně to jsou polohy s nohama od sebe - takže třeba ve stoje, podsadit pánev a houpat se do stran..... Nebo dělat pánví osmičky - prostě se kroutit..... bříšní tance 🙂)) prostě takovéto pohyby. Důležité prý je mít opravdu pánev podsazenou (takže nevystrkovat zadek 🙂))) Nebo v kleku-nohy od sebe a zase dělat pánví osmičky..... to samé na tom velkém míči........ Prostě takové nakroucání se 🙂 a taky chození do schodů 😵 Hodně štěstíčka!!!!!!!!! 😉