Ahojky😀 jsem 4 dny po porodu a vylezly z toho tlačení dva brutálně bolavý hemeroidy, nejsou ani tak velký ale bolí už i v klidu.. mažu krémem preparation h, gelem z dubové kůry a bez výsledku, spíš je to čím dál horší..
Jeden maličkej co zalezl jsem měla už v těhu a dobrý ale teď to teda nepomáhá. Samozřejmě skrz vnitřní šití chodím pořád do sprchy a oplachuju chladnější vodou..
Nemáte nějaká zkušenost a ozkoušené rady co s tím?😀 a ještě něco na svědění těch stehů?
S hemeroidy úplně neporadím, také jsem měla a mazala jsem dubovou kůrou, do měsíce mě netrápily, do pár měsíců zmizeli úplně. Ale na ty stehy je dobrá betadina a odvar z řepíku (oplachovala jsem se tím po každém WC) 🙂 A větrat. Ten odvar by možná mohl být dobrý i na ty hemeroidy 🙂
@terkezz pár hodin po porodu jsem dolezla do sesterny a dostala faktu čípky a ty relativně pomohly. Hlavně si nechej přivézt polštář, takový ten nafukovací, ať nesedíš na tvrdém. A pak to chce chvilku vydržet a jestli to nepovolí do 14dnů, tak k lékaři. Já jsem tedy trpěla 5měsíců, stejně jako @jasmina, ale jsem hlava dubova a léčila se po domácku ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkezz pokud to hodně bolí navstivila bych dr, mě se po šestinedělí vstrebali, jinak jsem se hojila skoro 5 měsíců