Holky jaký máte názor na poporodni sprchu. Oplatí se? Kamarádka mi ji doporučila že používala při porodu, po porodu i v 6tinedeli. Díky
Za mě úplná zbytečnost. Není nad klasickou sprchu.
Slyšela jsem právě že je to dobré. I někde to radila porodní asistentka. Tak mě zajímá jak se na díváte
Zbytečnost.
Taky jsem teda musela googlit a teda nesmysl je to dobrý no 😂😂😂 vždyť je to úplně k ničemu 🤦🤦
Úplně stejně mi posloužila láhev s pítkem( Rájec). Při porodu jsme z ní pila a po porodu používala na toaletě když nebyla možnost jít hned do sprchy. Na používání doma zbytečný krám, tam ti sprchu nikdo neblokuje.
Že je to super marketingový tahák... Jinak zbytečnost. V porodnici byla bidetova sprška, doma jsem použila běžnou sprchu, kdykoli jsem potřebovala.
Taky jsem musela googlit😅 a blbost,to už stejně poslouži ta lahev jak tu někdo píše... jinak vše jsem řešila ve sprše a v pořádku,za ty peníze můžu koupit něco pro malou nebo syna.
Mě Seznam ani nenašel co to je 😂😂😂 ale podle komentářů tady asi mám představu… a též myslím, ze se jde bez ni obejít.
@msgracia Tak dejme tomu, záleží, v jaké je člověk po porodu kondici, ale za mě nee.
Úplná blbost
Já jsem ji dostala dárkem a byla to paráda, malá hodně plakala, tak to zkrátilo čas o tu sprchu, obzvlášť v porodnici, aby nebyla sama v pokoji, ale láhev poslouží stejně.
Takhle, vyuziti to ma, ale v porodnici byvaji na wc sprsky a doma jsem si vystacila s lahvi s pitkem
Já ji měla. Do porodnice jsem si ji teda nebrala, tam jsem šla vždycky hned do sprchy. Doma jsem ji využila v noci, když jsem nechtěla mimino a manžela vzbudit tím, že budu zapínat sprchu. A později jsem ji využila k oplachům. Do teď ji používám při MS - nemůžu používat tampony, jak jsem byla zvyklá a není mi příjemné se neopláchnout. Jako žít bych bez toho mohla, na druhou stranu se mi těch asi 200 Kč vč. poštovného fakt vyplatilo 😉😄
Čurala jsem ve sprše a ještě si pak šití oplachla řapíkovým čajem.
O tomhle jsem netušila že vůbec existuje, ale máme na WC umyvadlo, tak je si přikoupila bidetovou spršku co mají v porodnici a to je super.
Koupila jsem si od frida mom, používala jsem po porodu, a používám i teď 2 týdny po porodu 😄 za mě nejlepší investice a kalhotky jednorázový do porodnice též doporučuji Frída mom, je to dražší, ale ten materiál 🙏🏻 U prvního porodu jsme měla obyc flašku jako dalo se to, ale nic moc.
Mám na wc lahev od Rajec s vodou a po každém wc se oplachnu, dělala jsem to tak i v porodnici. Poslouží stejně, a nezůstane ti pak doma zbytecny krám
Uplne stejne dobre ( studena voda kterou si nalevate na genitalie pri curani ...nebo jen tak na osvezeni ) funguje i obycejna pet lahev...popripade pet lahev ve ktere v uzaveru jsou hrebikem udelane dirky ;)
Co bylo fajn byla chladici vlozka kterou jsem dostala v porodnici ...to bylo neco uzasneho 😆😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Musela sem si vygooglit, co to vlastně je. Mám 3 děti a ani sem o něčem podobném neměla tušení :D ale hned vidim, že bych se bez takové zbytečnosti hned obešla i počtvrté :D po porodu se prostě chodí do normální sprchy, u prvního jsem byla šitá a musela sem do sprchy chodit i čůrat, protože to strašně palelo, tohle by mě moc nezachranilo. V porodnici není problém vlézt do sprchy klidně po každém WC.