Ahoj, tak nějak jsem v různých diskuzích vyhodnotila, že jako poporodní vložky jsou nejlepší Batist Flower a jako poporodní kalhotky zas kupodivu inkontinenční kalhotky Hartmann Molipants, a zde jsem narazila na nejasnost - existují molipants "SOFT", které jsou balené po pěti, jsou o něco dražší a nemají takové velikostní rozpětí (na jednu velikost je tolerance 40cm obvodu v bocích, ale zase je jich víc velikostí), no a pak jsou molipants "ELASTIC" které jsou balené po třech, jsou o něco levnější a vyrábí se jen ve dvou velikostech, ale zase s doslova obří tolerancní na rozdíl v obvodu boků (70cm). Jinak by v nich neměl být rozdíl vůbec žádný - oba druhy síťované, s nohavičkou, pratelné... 😕 Nemáte někdo zkušenost s oběma druhy a porovnání? Nebo nemáte někdo doporučení, jaké kalhotky by byly dobré na standardní velikost 38/40? Pro případ, že bych to špatně vysvětlovala, tak zde přikládám odkaz na stránky hartmannu: http://cz.hartmann.info/MoliPants.php
Já mám koupeny Batist Flower, ale jen jedno balení. Pak přejdu na klasické vložky, protože tyhle lyže nesnáším a v červenci si je opravdu nedovedu představit déle než nezbytně dlouhou dobu 😉 A kalhotky žádné jednorázovky, mám nakoupené z tenoučké bavlny, které když tak pak vyhodím. Ty síťovky jsem nesnesla ani na minutu 😀
Já jsem si koupila jedno balení a jedno 🙂....a uvidím, které mi budou vyhovovat 🙂 ty balené po 5 mají delší nohavičky...a ty balené po 3ks zase krátké nohavičky 🙂
Mela jsem velikost M. Jen jsem nakonec nosila L, byly mi volnejsi ale pritom drzely, takze mega pohodli 😅 pujdu do nich opet. Nikde nic netahlo, neslrtilo, netlacilo. Ostatne probraly jsme to kdysi i primo tady kdyztak 🙂 https://www.modrykonik.cz/blog/gepe/album/tehot... a zda jsou to soft ci elastic netusim,je to skoro 3 roky zpet a za chvilku je budu opet porizovat v upmd.
Já mám ty molipants soft (5ks) a jsou super, lehce pratelné, hned uschnou. Drží, ale jsou elastické, neškrtí.
Na inkontinenci bych spíš doporučila vložkové kalhotky, co má Nappy. Já jsem s nimi byla spokojená. Jsou hodně savé a hlavně pohodlné, chodila jsem v nich i cvičit a super.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Také řeším stejný problém ☹ vůbec nevím, které si vybrat.. 🙂