Poporodní (inkontinenční) kalhotky Hartmann Molipants

barumat
24. únor 2016

Ahoj, tak nějak jsem v různých diskuzích vyhodnotila, že jako poporodní vložky jsou nejlepší Batist Flower a jako poporodní kalhotky zas kupodivu inkontinenční kalhotky Hartmann Molipants, a zde jsem narazila na nejasnost - existují molipants "SOFT", které jsou balené po pěti, jsou o něco dražší a nemají takové velikostní rozpětí (na jednu velikost je tolerance 40cm obvodu v bocích, ale zase je jich víc velikostí), no a pak jsou molipants "ELASTIC" které jsou balené po třech, jsou o něco levnější a vyrábí se jen ve dvou velikostech, ale zase s doslova obří tolerancní na rozdíl v obvodu boků (70cm). Jinak by v nich neměl být rozdíl vůbec žádný - oba druhy síťované, s nohavičkou, pratelné... 😕 Nemáte někdo zkušenost s oběma druhy a porovnání? Nebo nemáte někdo doporučení, jaké kalhotky by byly dobré na standardní velikost 38/40? Pro případ, že bych to špatně vysvětlovala, tak zde přikládám odkaz na stránky hartmannu: http://cz.hartmann.info/MoliPants.php

rebelka69
3. dub 2016

Také řeším stejný problém ☹ vůbec nevím, které si vybrat.. 🙂

ajika
12. čer 2016

@barumat
@rebelka69 Holky, právě se chystám kupovat. Který tip jste nakonec koupily? Díky

zuzineckah
12. čer 2016

Já mám koupeny Batist Flower, ale jen jedno balení. Pak přejdu na klasické vložky, protože tyhle lyže nesnáším a v červenci si je opravdu nedovedu představit déle než nezbytně dlouhou dobu 😉 A kalhotky žádné jednorázovky, mám nakoupené z tenoučké bavlny, které když tak pak vyhodím. Ty síťovky jsem nesnesla ani na minutu 😀

olsett
12. čer 2016

@rebelka69 @barumat @ajika
já jsem koupila ty hartmann soft, velikost M (po porodu jsem mela 56kg na 162 cm) a byla jsem moc spokojena, doporucuju! S tema elastic nevim... ale oni i tyhle byly docela elasticky, takze nebyl problem...

ajika
12. čer 2016

@olsett Díky, taky půjdu do těch soft 🙂

rebelka69
12. čer 2016

Já jsem si koupila jedno balení a jedno 🙂....a uvidím, které mi budou vyhovovat 🙂 ty balené po 5 mají delší nohavičky...a ty balené po 3ks zase krátké nohavičky 🙂

gepe
12. čer 2016

Mela jsem velikost M. Jen jsem nakonec nosila L, byly mi volnejsi ale pritom drzely, takze mega pohodli 😅 pujdu do nich opet. Nikde nic netahlo, neslrtilo, netlacilo. Ostatne probraly jsme to kdysi i primo tady kdyztak 🙂 https://www.modrykonik.cz/blog/gepe/album/tehot... a zda jsou to soft ci elastic netusim,je to skoro 3 roky zpet a za chvilku je budu opet porizovat v upmd.

barumat
autor
12. čer 2016

@ajika Taky jsem měla ty hartmann soft M a naprostá spokojenost, přišlo mi to jako normální kalhotky, bylo mi je líto vyhazovat 🙂

vashti
12. čer 2016

Já mám ty molipants soft (5ks) a jsou super, lehce pratelné, hned uschnou. Drží, ale jsou elastické, neškrtí.

darija06
15. srp 2022

Na inkontinenci bych spíš doporučila vložkové kalhotky, co má Nappy. Já jsem s nimi byla spokojená. Jsou hodně savé a hlavně pohodlné, chodila jsem v nich i cvičit a super.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru