Ahojte, chci se zeptat - asi pred 5 dny jsem byla v porodnici na prohlídce a doktorka se ve mne teda pekne vyřadila , její vyšetření bylo více nez bolestivé a skoro az nesnesitelne. Po vyšetření jsem samozřejmě cely den trochu spinila krvi. Od te doby ze me ale stále vychází nejake huste kousky neceho - prvni jsem myslela, ze jde o hlen. zatku, ale uz je to zhruba tech 5 dni a vzdy po curani ve wc leží nějaky ten kousek velky do 2 cm takové nahnedle barvy bych rekla. Někdy byl i maličký kousek na toal. papíře. Nemohu nikde dohledat , o co se jedna . Jsem zhruba 39tt. Nemate zkušenost prosim ?
Může to být zátka.
tak nejak vypada hlenova zatka, hleny trochu krve spis ruzove nebo lehce hnede. taky bych tipovala jestli ti neprovedla Hamiltona bez tveho vedomi
Jde mi o to, ze jsem někde četla , ze hlenova zatka odchází najednou ? A ne 5 dni vkuse . O Hamiltonovi nic nerikala.
Nemusí odejít najednou spíš po částech i mě pokaždé šla několik dní po kouskách.Příprava k porodu😉
Mě odešla část v neděli, pak v pondělí a rodila jsem v úterý 😉
@kimberley2 ze mě ten hlen odchazí skoro 3 týdny.
takovej chrchel. na toaletaku vzdycky. Nekdy je velky, někdy mensi.
ale krvavy neni. Byl hnedy jen po vysetreni, kde si myslim,ze mi udelala hamiltin,ale nezabral
Urcite jde o hlenovou zatku. V pondeli jsem take byla na prohlidce a malem jsem bolesti odpadla..rekl mi ze pak muzu spinit a take sem spinila. Na druhy den mi odesel kousek hlenu se starou krvi a od te doby mam na toal.papire pokazde kousek.. ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A nedělala Hemiltonův hmat že to tak bolelo?Může se jednat o zátku odchází i po částech klidně i několik týdnů před porodem.