Po šestinedělí. Máte zkušenost s lehkým krvácením?

gimlik
13. pro 2020

Dobrý den. Jsem 3 měsíce po porodu. Porod, 6 nedělí, kontrola na gyndě - vše v pořádku. Chtěla bych se zeptat,jestli někdo nemá zkušenost s lehkým krvácením (cca 1 intimka denně) už měsíc. Nic mě nebolí. Jen to lehké krvácení každý den cca měsíc a něco. U doktora jsem byla po 6 nedělí a vše v pořádku. Menzes jsem už taky měla. Pak nějakou dobu bez krvácení a teď každý den. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vím,že se vše dává pomalu do původního stavu,tak nechci úplně zbytečně plašit. Děkuji za odpověď.

palja
13. pro 2020

@gimlik já jsem měla lehké krvácení /špinění každý den cca 4 měsíce vkuse, pak 14 dní klid a pak zase několik měsíců krvácení (nebyla to ms). Dr mi zjistila na děloze drobné mikrotrhliny (na ultrazvuku). Doporučila mi, abych tolik nenosila dceru a neměla jsem tahat těžké věci. Celé se to zahojilo až rok a půl po porodu.

gimlik
autor
13. pro 2020

@palja a kdy jste šla k doktorce? Hned co to trvalo nějakou dobu nebo až déle? Já přemýšlím jestli jít nebo ještě počkat.

merope
13. pro 2020

Nezačala jsi nějak míň nebo víc kojit? Já když se rozkojila, tak jsem začala špinit výrazně víc (ale pořád ještě v šestinedělí).

palja
13. pro 2020

@gimlik já bych šla. Po šestinedělí, tam to ještě nebylo vidět. Pak za tři měsíce mi vycházela prevetivka, tak jsem šla udělala mi ultrazvuk, řekla jsem, že mám slabou ms už několik měsíců vkuse a ona řekla, že to není ms, ale krvácení z těch mikrotrhlin. Hned řekla, že to není dobré, že můžu být chudokrevna z tak dlouhého krvácení a že nemám nosit dceru, jinak se mi to nikdy nezahojí. Pak jsem chodila vždycky po třech měsících na kontrolu. Zahojilo se to až cca rok a půl po porodu.

gimlik
autor
13. pro 2020

@merope kojím možná o trochu méně (spí většinou už celou noc).. Nevím no.. Říkala jsem si,jestli to není hormonální.. 😕

gimlik
autor
13. pro 2020

@palja Aha.. Já mám jít až přelom února a března.. Asi se radši objednám a dojdu si..

palja
13. pro 2020

@gimlik já jsem taky dost kojila. To si myslím že nemá na to vliv. Pro jistotu bych tam zašla, lepší než něco podcenit 😉

jolana24
13. pro 2020

Skočila bych na gyndu. Já často po druhým porodu špinila, protože jsem lítala kolem dvou dětí + úklid, vaření, chození ven atd. a bylo toho na mě prostě moc. Po celym dnu jsem cítila, jak mě břicho táhlo dolů. Zvolnila jsem a přestalo to

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru