Ahoj holky,je tady někdo kdo začal otélkat těsně před porodem? Jsme 39 tt a už 3 den jsem oteklá. Jinak celé těhotenství ani jeden otok. Také mě pěkně začaly svědět oči. Můžou ty otoky být příznak blížící se ho porodu? 😨 😅
Podle doktorky jsme otevřená na 1-2 prsty a porodní cesty měkké,hlavička je dole.
Ashlee: Celé těhu tlak 100/50 nebo 100/60 ted na poslední kontrole v ppondělí jsme měla tlak 115/75
@simkaa1 ja som začala opúchať 2tt pred pôrodom, od opuchov som pribrala na váhe za to obdobie 2 tt až 9 kg, čo bolo vlastne 9 litrov vody navyše, bola som ako velryba, ale mne sa objavila aj preeklapsia - vysoký tlak, bielkoviny ...
po pôrode prvé dva dni som vycikala tých 9 litrov hneď (bola som zacievkovaná, takže preto viem množstvo 🙂 a potom bolo dobre 🙂
Já nechci strašit ale začala jsem otékat ve 37 týdnu nohy ruce prostě celkově.U doktora jsem to sdělila a monitor dopadl špatně za dva dny mi vyvolali porod byla mi zjištěna Preeklampsie a malá byla v ohrožení.Opravdu jsem si myslela že to značí příchod brzkého porodu ale opravdu by mě nenapadlo že za dva dny budu rodit 🙂 držím palečky
Já otekla poprvé v obličeji když jsem byla 35+6 ráno...skoro mi nešly vidět oči jak jsem byla nateklá, ale nepřisuzovala jsem tomu žádnou váhu, když celé těhotenství nic, večer mi prdla voda a už jsem jela do porodky, kde se malá o pár hodin později narodila...měla jsem lehčí formu preklamsie...
Ahoj jsem ve 36+6tt,zjistila jsem ted ze mam natelke nohy jednu více nez tu druhou hlavně chodidla. Za celou dobu jsem to neměla, od včera me navíc boli na prave strašně u panve jak kdyby skriply nerv, blbe se mi chodí, mam aji trochu větší bolesti pod bříšku jak kdyby asi poličky, tak nevím jestli k lékaři.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj
Mne od opuchov pomohla praslicka rolna, puchla som od polky tehu. Rano som ani nezohla prsty a to som mala nizky tlak.
Caj dostat v lekarni.