Za jak dlouho jste rodily od toho co vám řekli že jste otevřená na jeden prst?
Vím, že takhle mužu být ještě týden,ale taky jen pár hodin .
Já byla takhle cca od konce osmého měsíce a rodila jsem jedenáct dní po termínu, takže zhruba půl druhého měsíce 🙂
U prvního14 dni, u druhého jsem od 5 měsíce a rodila jsem 2 dny před termínem
Já asi 3tydny a pak vyvolávali
Na prst jsem byla od 32.tt, syn se narodil 40+2 😊
Ja tyden, rodila jsem o tri tydny driv...
Já byla otevřená na prst od 5. měsíce a rodila jsem 3 týdny před termínem.
Sest tydnu😅
Tak já přijela do porodnice v den TP v 1 ráno, že rodím a řekli mi, že jsem na jeden prst, že ještě nejspíš přijedu za 3 dny na kontrolu a poslali mě domů (cesta trvala půl hodiny). V 5 ráno jsme jeli znovu, už jsem byla na 7 cm a v 7:30 byl prďola na světě. No ještě že mě manžel donutil jet, nechtěla jsem jet znovu zbytečně... V porodnici se docela divili😆
Ještě 3 dny předtím na kontrole jsem otevřená nebyla vůbec.
No asi takhle. Kontrola 36tt - otevrena na prst, 38tt na 3, 39tt na pet - to uz si me tam chteli nechat ale ja kvuli mladsimu nechtela, tak me teda pustili ale dr myslela ze do vecera budu zpatky. Haha. Kontrola za tyden - 40tt - otevrena na 8!!! Podotykam ze teda uz to bylo hodne neprijemny, syn byl natlaceny dole, mela sem pocit ze kychnu a on snad vypadne ven. Ale NIC mi nebylo, prislo se na me divat snad cele oddeleni a vsichni kroutili hlavou jak je to mozny... To uz me teda domu fakt nepustili. Hned prijem, v 11.20 mi pichli vodu, ja jeste vypisovala papiry, kolem 11.45 uz to teda dost bolelo, no a pak stacilo parkrat zatlacit a ve 12.06 byl malej venku 😀DD. Nakonec jsem rada ze to tak dopadlo jinak bych snad porodila doma 😀.
U prvního syna jsem nebyla otevřená ani když jsem přijela do porodnice ( celkově jsem se neotevírala) ... u dcery jsem byla na prst od 36tt a rodila jsem 40+1 s tím že do porodnice jsem přijela otevřená na 4
Já u obou dcer až pár hodin před porodem, u obou jsem byla ráno u Dr a nic.
Ja v 11 dopoledne otevrena na prst, ve 14:28 jsem porodila...
29tt až 38tt 😉
Zajímavé 🙂 takže prostě každý to má jinak,jak všechno :D děkuju ale všem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Přesně sis odpověděla . Já byla na 2 od 35 TT a rodila jsem 40+3