Zdravim Vás všechny,
Chtěla bych de svěřit a poprosit o názory Vás ostatních. Od porodu 31.12.2020 se necítím vůbec dobře. Nějak jsem se necítila ani v době těhotenství , ale to jsem brala jako normální a říkala si,ze to přejde po sestinedeli. Nicméně je to už půl roku a stále mi není dobře. Nedokážu říct ze mě bolí levá noha pod kolenem - to ne, ale není mi dobře celkově.
Každý večer usinam 2-3 hodiny než usnu. Co mě nejvíc tíži je,ze mám bolest hlavy jakoby mi ji někdo sviral,je mi špatně od žaludku, zadá mě bolí, jsem neohrabana, zapominam, necítím se proste celkově dobře,plaču, mám výkyvy nálad,vše mám rozhozene. 😏
Malá je zlata, spi mi celou noc, mužů říct, ze mám celkově zlaté dítě,proto stále čekám a je mi čím dal hůř, porod mi neudělal vůbec dobře a ne a ne se srovnat.
Manžel je mi oporou,děla mi radost,pomáhá.
Mám se poradit s gynekolozkou popřípadě obvodní?
Jak jste to měly vy po porodu? Už jsem celkem zoufalá, zda není něco špatně 😕
Děkuji za reakce ❤️
Určitě bych se poradila s doktorem a nechala se poslat na rozbor krve. Zní to, že je špatně něco opravdu fyzicky - můžou to být hormony, které se Bohužel ladí hodně těžko (v lepším případě zabere něco typu kontryhelového čaje nebo gynexu), může to být nedostetk nějaké živiny (nedostatek železa standardně působí únavu, hořčík zas muže dělat neurologické potíže (neohrabanost, zapomnětlivost, roztěkanost...). Určitě to řešit chce. víc jak půl roku po porodu to už normální není.
@konidana proc na gynde?Zadanku na psychiatrii vystavi obvodak ne?
@zelenaesmolda ale gynekolog taky. veci ktere jsou v souvislosti s porodem, bych radsi resila s gynekolozkou nez s obvodakem. Mozne je ale asi oboji...
Určitě si nech nabrat krev, mohou to být hormony. Já měla po prvním porodu slabosti, padaly mi vlasy, měla jsem poruchy spánku a byla to štítná žláza.
@roxanalit určitě bych to řešila 😉 mne od druhého porodu strašně blbne štítná žláza (mám autoimunitní poruchu štítné žlázy). Jsem 8 měsíců po porodu a stále se to nedaří vyladit, takže chodím cca každé 2 měsíce na odběry a endokrinolozka podle toho ladí medikaci, ale zatím nic moc.. Bud nefunguje nebo funguje, ale sama se likviduje (v té fázi se cítím paradoxně výborně) 🙄 Teď jsem opět ve fázi, kdy štítná zlata stavkuje, jsem unavená, natekla a necítím se dobře 🙄ale zase kvůli těm protilatkam a kvůli srdci je to potřeba a třeba naskočí. Uvidíme další odběry..u prvního mi to tak neblblo, ale úplně se to srovnalo, až po ukončení kojení. Zatím taky dost kojím, tak možná to bude stejně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@roxanalit muze to byt poporodni deprese. Urcite res s gynekolozkou