Dobrý den všem 🙂
Mám otázku. Trpím od porodu na nízký tlak. Teď poslední tři dny je to katastrofa :( Motám se jak na houpačce a nic nepomáhá. Pít, kafe, čokoláda, panáka jsem teda nezkoušela ☹ Jsem totálně vyřízená a nevim co mám dělat. Jsem mamina dvoü děti, chlap do večera z¨v práci a já se tady vesele točím jak na houpačce 😝 Mám odobí kdy jsem naprosto ok, a jsou dny jako tyhle že jsem teda totál hotová. Bílá jak stěna,studené ruce-nohy, je mi zima, točí se mi hlava, závratě, mám věčně hlad 😕 .. no hrozný. máte někdo taky takový zkušenosti? Kámoška to má teda taky, ale tu to drží jeden den a ok. Většinou při ms. A ptala se mě, jestli jsem byla na krevním obrazu, a byla jsem. Je to tři měs zpátky a měla jsem ho v pořádku. Jsem zoufalá, poradíte? 😔
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zdravim, bohuzel se to same tyka i mne. Na nizky tlak teda trpim celkove, ale ted s detma je to tezsi, kdyz to se mnou svihne, kdo se o ne postara?
Bohuzel zadna rada neni. Lecit se to neda (navic kojim, cili i kdyby ano, nemuzu brat nic).
Co jsem slysela, jen babske rady - kava (ale to pak stejne zhorsi, propad tlaku jde jeste niz), zeleny caj, gingo biloba....
Taky by mne ale zajimalo, jak to resit.