Ahoj,čeká mě vyvolávaný porod a zapoměla jsem zeptat doktora,jestli mám přijít na příjem rovnou nalačno,nebo ne 😒 .Vyvolávat se začne hned v den příjmu.Tak se chci zeptat,jak jste to měly vy,které jste měly vyvolávaný porod 🙂 .Moc děkuju 🙂
Já musela na lačno, nastupovala jsem v sedm ráno. Porodila jsem večer ve 22.30, měla jsem děsný hlad, ale nechali mě jen pít vodu.
Já dostala v nemocnici ještě večeři, zavedli tabletku a do rána nic moc, zavedla se druhá ráno a to jsem upřímně ani neměla čas se napít neb jsem měla co dělat se sebou🙂
najezte se hlavne sacharidy,,, at mate silu a preji rychli porod a ne akutni cisar, jak jsme mela ja.. uz nikdy nejdu na vyvolavacku... jak hodne prenasite,??
Mne rekli nastup nalacno.
já ráno snídala 🙂 v 10 jsem dostala tabletu a ve 14:44 už tam synek ječel jak jak na lesy..pila jsem colu..potřebovala jsem cukr 😀 při prvním porodu / ten teda nebyl vyvolanej sem se při kontrakcích tláskala bobonierou co mi donesla sestřička..už mi prostě docházela síla 😉
Před vyvolávačkou jsem ležela v nemocnici, ráno mi přinesli snídani s tím že už se na pokoji najíst asi nestihnu, tak že si to mám sebou vzít na porodní sál....
Pokud není ve zprávě, že máš být na lačno a doktor tě neupozornil, tak se normálně najez 😉 Co porodnice to jinej přístup 😉
tak já ráno dostala klystýr,pak se začalo vyvolávat.
já jsem také měla nastoupit na lačno
Já jsem nastoupila v 8 ráno(nasnídaná), dostala jsem tabletku, ještě v poledne mi přinesli oběd a ve 21,30 byl malej na světě 🙂
určitě najíst...mě bylo špatně hlady, už jsem nestihla snídani...nemocniční oběd mě pak připadal jak menu z luxusní restaurace 🙂
určitě se najez dokud můžeš.... nechci strašit, ale mě třeba vyvolávačka skončila císařem, a jelikož se o tom, že na něj může dojít, mluvilo už dost dopředu, tak mi doktoři, ve chvíli, kdy mi začaly kontrakce, zatrhli jíst i pít :/ bez jídla se dá vydržet, ale bez pití je to hrozný... každopádně ti přeju, ať tablety zaúčinkují hned a máte prcka brzo na světě ;)
Já jsem jedla ještě po zavadení tablety oběd, který mi přinesli. Asi hodinu a půl poté jsem zkončila na akutním císaři v celkové narkoze - i najedená...
mně taky nic nezakázali, měla jsem nástup v 7 ráno a doma jsem normálně snídala a nelituju. Určitě radím najíst se, po zavedení tablety se třeba nemusí nic dít i celý den a na porod je třeba mít sílu. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mně vyvolávali a ptali se, jestli jsem snídala. Když jsem řekla, že jo, tak mi bylo řečeno, že jsem udělala dobře. Že budu potřebovat sílu 🙂